reklama

Staraczki grudniowe 2012

Annie, mówiłam mu na pierwszej i drugiej wizycie o tych plamieniach, olał mnie, powiedział, że to przez tabletki anty bo długo brałam, ze to niby okres, który chce przyjść a nie może, tylko chyba coś mi kity wciska bo jaki to ma być niby okres w 17 dc??????

miesiac temu nie byłam u niego bo był na urlopie a potem @ przyszła naturalnie, bez Luteiny.

zmieniam Gina, pójdę do niego tylko odebrać wyniki cytologii i spadam gdzieś indziej, wkurzył mnie, nie dość, że najdroższy w mieście to nic nie robi tylko dale mi Luteinę na wywołanie @ i każe czekać....

:wściekła/y:

reklama
Karola takie sranie w banie... do dupy ten gin skoro od tylu cykli tak masz a on jedno i to samo. Idz do innego lekarza tylko mu nie mów co brałaś ale opowiedz jakie masz obajwy bo wiesz jeden drugiemu kryje tyłek i żadko kiedy się zdarza żeby któryś przyznał że leczenie było nieodpowiednie

Wróciłam ze stolicy!
Jak dla mnie - masakra - 10h podrózy na jeden dzien to stanowczo za dużo dla osoby z chorobą lokomocyjną. Jutro to odchoruje, także piżama party do 13!
potem kontrolny monitoring i potwierdzi sie czy owulka była1
DObranoc kochane, łącze się z wszytskimi przeziebionymi - Kaśka z masakrycznym bólem gardła i pociągającym nosem!

Wstawać śpiochy :-)

Ja już od 6 na nogach bo dzisiaj jadę zrobić badania na hormony tarczycy. Mam nadzieję że mniejsza dawka euthyroxu pomogła. Stresuję się jak nie wiem...:no2:

Czesc dziewczyny!
Ja wczoraj nie dalam rady pisac bo od rana bolalo mnie oko jakby cos w nie wpadlo i tak polegiwalam caly dzien az kolezanka przywiozla synow na korepetycje i ja do niej mowie zeby sprawdzila co mi tam siedzi bo ja nic nie widze i okazalo sie ze pod dolna powieka wyskoczyl mi malutki bialy pryszczyk i te cholerstwo mi tak tarlo. Dzisiaj jak wstalam oczy odpoczely i jest lepiej ale pryszczyk nadal jest.
Annie jak tam zaczelas juz celebrowac tlusty czwartek?

reklama
:-D dzień dobry. Ja już wyspana od 5 rano, do tego ciepło w dupkę bo w piecu się paliło :-D to lubię, a przy okazji się denerwuję bo mam rozmowę w sprawie pracy o 11 - ale na cuda nie liczę, już raz mnie spławili bo jestem za niska - a teraz ponoć takie jaja robią z ludzi na rozmowie,że szok. Praca manualna przy montażu - chociaż nawet nie wiem na jaki dział mnie wzywają. O tabliczkę mnożenia pytają, do tego każą na czas podkładki pod śrubki dawać i je przykręcać albo wyjmować raz lewą raz prawą ręką na czas pęsetą wyjmować małe kulki :szok: i do tego pytają o sprzęt. Koleżanka miała młotek gumowy ;-) a ja się śmiałam,żeby im w ten łeb przy*******ić - rozmowa 5-10 minut i oni są w stanie powiedzieć kto się nadaje. Wczoraj ściągnęli kuzyna na rozmowę i jednak,że się nie nadaje bo się nie załapał na szkolenie. Także sama nie wiem czego się spodziewać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry