reklama

Staraczki grudniowe 2012

Czesc dziewczynki!

kasia to wspolczuje twemu tych zlych wynikow . I co nie ma nic co by podnioslo parametry nasienia bo te witamiki to suplementacja dostepna bez recepty a moze jest cos bardziej zaawansowanego? A przypomnij co tam u niego szfankuje? Wszystkie parametry ma zle czy tylko niektore? Ja sie boje ze u mojego moze tez byc cos nie tak.

reklama
Witajcie!

Marcia - mój bierze witaminki, i Gin powiedział ze tylko witaminki i zdrwowy styl życia! bo nie ma żadnych tabsów które poprawiają morfologie nasienia!

Nie wszystko u niego szwankuje,(poza normą: koncentracja, ruch całkowity, morfologia i żywotność) Mój ma tak:

1. KOncenrtracja (choć wcześniej było 12,3 mln, teraz 13 ale to i tak mało! (norma 15 mln/ml)
2. Żywotność sie pogorszyła z 85% na 56% (norma od 58%)!
3. Ale polepszyła się ilość w jednym wyrzucie, że tak powiem, ale to i tak mało, bo tych ruchliwych ma 15,8 mln a powinno być tak 20, a najlepiej 30 mln.
4. A patrząc na morfologie ( główka, wstawka, witka) to ma 0% prawidłowych! (gdzie nroma to 4%, a wcześniej miał 2%)
5. Ruchliwość 20% a powinno być najmniej 32%, wczesniej miał 27%
Mimo wszytsko Gin powiedzial ze są ciut lepsze, bo najwazniejsze jest to ile jest ruchliwych!

Pytałam, czy sa realne szanse, bo się nakręce a potem załamjie, no to rzekł że zawsze jest 20%, ale z takimi wynikami to 10-15%

No a jak się nie bedzie wiodło.. no to Inseminacja..(koszta 500pln) co daje 5-25% szansy na sukces jak czytałam!

Marcia - to moze zróbcie te badania, bo szkoda się trudzić jak sie okaże że Twój musi brac przez conajmiej trzy miechy witaminki!

Kasia najwazniejsze ze jakiekolwiek szanse sa. Jak bylam na spotkaniu z ta instruktorka naprotechnologii to opowiadala ze miala pare ktora miala jedno dziecko o ktore z rok sie starali a jak postanowili ze chca drugie to od razu poszli do kliniki bo wczesniej byli pod opieka lekarza ktory meza pomina w badaniach i jak zrobili badnie nasienia okazalo sie ze w podanej probce mial 1 plemnika nie 1 mln tylko 1 szt. Gosc byl w szoku i powiedzial ze gdyby maly nie byl tak podobny do niego to by pomyslal ze go zona zdradzila takze i takie cuda sie zdazaja i na pewno doczekasz sie swojego. A co do mojego pana to ja go faszeruje witaminami od 3 miesiecy tak na wszelki wypadek

Daje mu permen king ale nie przez wzglad ze niby bedzie bardziej napalony tylko dlatego ze w skladzie ma l-arginine i zen szen i dostaje salfazin z cynkiem wit c e a b6

kurcze ale profesjonalne zestawy witamin Wasi panowie łykają, mój łyka (chociaż często zapomina) taki zwykły zestaw VitaMin Plus i-olimp-vita-min-plus.jpg

hmmm, a może powinnam zakupić mu jakieś lepsze witaminy?

Załączniki

• i-olimp-vita-min-plus.jpg
    i-olimp-vita-min-plus.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 34
Hej, hej, jestem i ja! :) Nie było mnie dzisiaj bo dostałam strasznie męczącą @. Do tego doszła biegunka z bólu... Jestem taka osłabiona, że ledwo mam siłę rękę podnieść. Wzięłam wcześniej Nurofen Ultra Forte i Nospę i mnie ścięło, że poszłam spać. Dopiero odzyskuję przytomość... Mam w ogóle wrażenie, że nie tylko złuszcza mi się endometrium z okresem ale chyba poszła torbiel - zapytam Gina czy to możliwe, że ta torbiel jednak pęka i wylatuje...Miałam straszne kawały takiej hm...skóry? ale takie wielkie, że szok....

Kurczaki, a mój nie łyka żadnych witamin! :szok: Jutro zobaczymy jak wyniki i chyba mu coś zapodam.

Ostatnia edycja:
reklama
Marcia - natchnęłas mnie! ten salfazin jest spoko - i w sumie skład po części jak mój prenatal probaby!! no i wziełam mu poszukałam inne leki - ale ze skłądem prenatala! sobie również znalazłam:
http://aleleki.pl/vita-miner-prenatal-30tabletek-30kapsulek-p-3830.html

i teraz kuracja nie 200 a 122 pln :)

Nanncy - no to Cie niezle masakruje! Trzymaj sie kochana!

Czas na staranka! teraz jeszcze przed przytulankami robie mojemu kawe jakies 1-2h przed - co na ruchliwość wpływa :)

Karola - nei wiem jak u Ciebie, mój potrzebuje! ale zawsze możesz cos swojemu zapodać, co by lepszy materiał był!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry