reklama

Staraczki grudniowe 2012

Cześć ;)

Kasia, Karola czas na działania! Powodzenia i kciukasy zaciśnięte &&&

Nanncy bidulko :( ale Cię wymęczyło...

Annie daj znać jak będziesz po wizycie :)

Marcia jeszcze tydzień i testowanko ;))

reklama
Kasiu Twoje Cierpienie zostanie niedługo nagrodzone ;))

U mnie bardzo dobrze, aż się zaczęłam troszkę stresować czy nie za dobrze, ale w środę mam wizytę to będę spokojniejsza, jak zaglądnę do maluszka :)

Cześć dziewuszki

Nanncy współczuję tak męczącej @

Ja biore Vita miner Prenatal od kilku miesięcy. Jest stosunkowo niedrogi i ma fajny zestaw witamin.
W zasadzie ostatnio znalazłam kilka listków kwasu foliowego w szufladzie z lekami (tak mi się coś
zdawało że powinnam jeszcze mieć a one spadły na tył szuflady hehe)
i biorę co drugi dzień vita miner a co drugi sam kwas foliowy.

Tak poza tym to mam już dosyć czekania. Pod koniec tego tygodnia wszystko się wyjaśni.
Nie wiem czy testować wcześniej czy czekać. W sumie to nie chce sobie psuć Świąt złym humorem.
Dostanę @ w niedzielę Wielkanocną :-(
Tak myślę co by jakoś wcześniej to przeboleć. Wolę się nastawiać na porażkę, objawów nie mam po prostu żadnych.
Nawet mnie piersi jakoś nie bolą. W piątek chyba stawię czoła rzeczywistości. To będzie 12 dpo wg mnie, a 11 dpo wg Ovufriend.

witam sie i ja!

Kasia powodzenia w starankach i ciesze sie ze cie natchnełam. salfazin przede wszystkim nie jest drogi i opakowanie wystarcza na 3 miesiace wiec spoko i trzeba je brac wieczorem.

ashlee ale ten czas zapierdziela , juz 9 tc ci stukną :szok: Co do testowanka to na razie czekam 28-29 jak nie zaczne plamic to bedzie testowanko a jak bedzie jak przez ostatnie kilka miesiecy to nie bedzie testowanka. miałam dzisiaj jechac zrobic progesteron ale tak mi sie dobrze spało , a poza tym pomyslałam ze co sie bede stresowac, co ma byc to bedzie.
lece zaraz do galerii z moja córcia poszukac jej prezentu na urodziny od chrzestnego wiec odezwe sie pozniej.
milego dnia!

Marcia - ja robie progesteron we wtorek po świętach od razu! nie dal mi teraz Dupka! zobaczymy jak to będzie!

Wczoraj zasnęłam z nogami w górze czytając notatki :D masakra :D

Ashlee - a czemuż ty się stresujesz, że jest za dobrze?? Brakuje ci romansu z sedesem???

Ostatnia edycja:
Kasiu takiego romansu mi nie brakuje ;) ale jak czytam forum na październikowych ciążach to aż strach człowieka przechodzi, teraz 2 dziewczyny w tym samym czasie straciły dzieciaczki:(

Hej dziolszki
ja sobie siedzę w domku i czekam do 18 na wizytę. Mam stresa bo wyszło mi białko i inne niefajne rzeczy w moczu. Możliwe ze mam jakaś infekcje... :(

reklama
Annie nie przejmuj sie infekcje w ciazy sa bardzo czeste dostaniesz jakies tabsy i bedzie ok.
Ashlee tak jak kasia pisala nie czytaj takich durnot tylko pozytywne myslenie. Ja tak sobie mysle jaka ja bylam szczesliwa w tej swojej nieswiadomosci jak bylam w ciazy z Patrycja. Nie bylo internetu kolorowe czasopisma o ciazy dopiero sie pojawialy i byl swiety spokoj. Przechodzilam cala ciaze w niewiedzy a teraz to nie wiem co to bedzie jak sie w koncu uda, masakra jakas. A tak poza tym zasuwam w domu z porzadkami swiatecznymi i zaraz mi kregoslup peknie chyba. Nie wiem co z tymi moimj plecami tak mnie napizdzaja ze szok. A ciagle mam was zapytac i zapominam.....mniej wiecej od 3 dpo mam biala lepka wydzieline ktorej w poprzednich cyklach nie bylo jak myslicie moze jakas infekcja mi sie przyplatala?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry