reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
No właśnie jakoś nam wątek podupada...

Ja czytam na bieżąco, ale u mnie teraz nudny i najgorszy czas czyli oczekiwanie na testowanie, z resztą jedziemy na jednym wózku MArcia z tego co pamiętam :)

Jakoś nie wierzę że się mogło udać.
Tempka jest ładna, ale u mnie zawsze jest ładna do dnia przed @.
Objawów nie mam. Ostatnie 2 cykle miałam ich trochę, za każdym razem inne.
Teraz nawet cycki mnie nie bolą w ogóle, ani nie urosły...a szkoda.
Bolały mnie przez 3 dni (3,4 i 5 dpo) i przestały. Nic nie czuję,
nic mnie nie boli. Normalnie jak facet. Jedno co to mam mega wahania nastroju,
ale to przecież z nerwów przed testowaniem. Za bardzo mi zależy. Raz myślę że nie ma opcji że się udało
za chwilę mam jakąś iskierkę nadziei...wczoraj się poryczałam po obiedzie, już nerwy puściły.

Ehh

ania u mnie tak samo, cycki bolały kilka dni po owulce a teraz nic, mam tylko ta białą wydzieline czego wczesniej nie miałam ale tez watpie ze sie udało. no i czekam czy zaczne plamic to najwazniejsze za dwa dni sie okaze.

Trzymam za Was kciuki cały czas. A może Wam coś zajączek przyniesie na Wielkanoc? :-) ja pomału pomału ogarniam chatę na święta i zastanawiam się jakie ciasto upiec żeby się z nim długo nie pierdzielić. Co pieczecie dobrego??

dziewczyny trzymam kciuki by Wielkanoc była dla Was szczęśliwa!!!

annie hmm, ja nie piekę nic, moja mama od kilku lat zamawia ciasta od babeczki, która piecze takie pyszności, że nawet nie ma sensu się paprać z pieczeniem czegokolwiek. Moja mama swego czasu noce zarywała bo piekła ciasta dla siebie i dla całej rodziny, potem była tak zmęczona i wkurzona na wszystko i wszystich, że całe święta w nerwach spędzała, zero przyjemności. Dopiero kilka lat temu zmądrzała i teraz woli zamówić ciasto i spędzić swięta z rodziną no i odpocząć.

nie odważyłabym się kupić ciasta takiego sklepowego, aczkolwiek wiele osób tak robi no ale mi sklepowe nie smakuje, ta kobitka piecze domowe, przepyszne, świeżutkie, palce lizac!

ale gdybyś chciała to mam fajny przepis na ciasto czekoladowe z lekką korzenną nutką, nie wiem czy to świąteczne ciasto ale jest łatwe, szybkie no i wszystkim smakuje.

Karola dawaj ten przepis :)

ja robie sałatkę:

jedna kapusta pekińska
słoik ogórków konserwowych
słoik grzybków marynowanych
5-6 jajek na twardo
2 duże cebule
puszka kukurydzy

pokroic wszystko doprawic i dowalic majonezem na pół z jogurtem naturalnym
Pychota :-) a mnie coś na kwaśno bierze to bedzie jak w pysk strzelił :-)

Witajcie dziewuchy!

No chyba te święta zaangażowały staraczki :)

ja własnie zjadam koncówkę sałatki, którą wczoraj na szybcika robiłam bo gości mieliśmy!

Pekińska
ser żółty w kosteczke
szynka konserwowa w kosteczke
groszek kons.
kukurydza kons.
szczypiorek
pomidor w cząstki
majonez kielecki :)

Mniamiiii!!!

Dobrze ze sa święta, potem chrześnicy urodziny i jakos mi zleci do testowanka!

Annie a TY jak ? pijesz wody dużo?

Ja po świętach odtruwam organizm, bo mi wyszło ze dużo pasożytow i grzybów w organizmie i stąd moze te infekcje wszystkie ciagle! jednak nie bede kupowac zalecanych preparatów, bo drogie że hej, a jak ciąża by była to ich stosowac nie można, wiec szkoda kasy rzucać!

Hej! Widzę że przygotowania świąteczne pełną parą;) A mi się tyłka nie chce ruszyć... w sumie mam tylko mieszkanie ogarnąć, bo święta u rodzinki po za domem ....

Annie jak Cię na kwaśne bierze to może mały mężczyzna u Ciebie rośnie;)) ja tak miałam:P a teraz kompletne przeciwieństwo, wszystko co słodkie i dużo serków:) Gratuluję udanej wizyty!

Za Wszystkie Staraczki mocne, zaciśnięte kciuki i oczywiście tonę pozytywnych, ciążowych fluidków na święta:))

Ja już po wizycie. Dzidziuś ma już 2,68cm i wszystko jest w porządku :)

A ja też Wam zapodam przepis na pyszną(jak dla mnie;)) sałatkę:

seler naciowy
filet z kurczaka z przyprawami do gyrosa
por
kukurydza
sałatka pekińska
jogurt+majonez i przyprawy do sałatki z koperkiem
(w sezonie daję jeszcze ogórka, ale teraz w sklepach to sama chemia i ogórkiem nawet nie czuć;))

reklama
ashlee to super ze z maluszkiem wszystko ok, to najwazniejsze.

a ja w pewnym momencie poleciałam sprawdzic czy okresu nie dostałam bo tak jakos mokro mi sie zrobiło a tu białe cos w sporej ilosci, jeszcze tak nie miałam i nie wydaje mi sie zeby to była jakas infekcja bo to bezwonne jest. zobaczymy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry