Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cetraxal plus- krople do ucha, bo mam zapalenie. Dzisiaj rano i wczoraj wieczorem.Jaki antybiotyk i kiedy brałaś?
Niestety test negatywnyXD widzicie to?
Zobacz załącznik 1349719
No co Ty, przecież one działają miejscowo, nie wierzę, żeby mogły zaszkodzić ewentualnej ciąży! Zwłaszcza na tak wczesnym etapie. Na początku zarodek jest bardzo chroniony właśnie dlatego, że kobieta może nie wiedzieć jeszcze o ciążyCetraxal plus- krople do ucha, bo mam zapalenie. Dzisiaj rano i wczoraj wieczorem.
Ja widzęXD widzicie to?
Zobacz załącznik 1349719
Właśnie o to chodzi, że właśnie się jakby skończyła.Niestety test negatywnykiedy masz termin miesiączki? Może za wcześnie zrobiłaś
Weź zrób jeszcze parę testów i daj oko nacieszyćWłaśnie o to chodzi, że właśnie się jakby skończyła.
Na żywo jest różowa kreska, telefonem nie mogę złapać ostrości, a mi na wszystkich testach wychodzą kreski![]()
Dla mnie test jest sto procent negatywny i nie chce cię rozczarować ale jeśli jesteś po dacie miesiączki, którą miałaś kreski były by wyraźne. Oby w następnym cyklu się udałoWłaśnie o to chodzi, że właśnie się jakby skończyła.
Na żywo jest różowa kreska, telefonem nie mogę złapać ostrości, a mi na wszystkich testach wychodzą kreski![]()
Pierwsze koty za płoty. Niedługo powtórkaTakale biało !
a na która końcówkę nasilałaś?XD widzicie to?
Zobacz załącznik 1349719
Dziewczyny na szczęście CP niepotwierdzone w szpitalu, beta spada, wróciłam do domu. Nawet nie wiecie jak się z tego cieszę
@Bibi89 właśnie, może skonsultuj wynik z @Madame83 ?Szkoda, że na zdjęciach cieni nie widaćNieskromnie powiem, że po tych 3 biochemach jestem mistrzynią w dostrzeganiu niewidocznego
![]()