• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Właśnie o to chodzi, że właśnie się jakby skończyła.
Na żywo jest różowa kreska, telefonem nie mogę złapać ostrości, a mi na wszystkich testach wychodzą kreski😂
Dla mnie test jest sto procent negatywny i nie chce cię rozczarować ale jeśli jesteś po dacie miesiączki, którą miałaś kreski były by wyraźne. Oby w następnym cyklu się udało ❤️

Dziewczyny mam pytanie, jestem tu nowa. Staram się z mężem o dzidziusia kilka miesięcy. Serduszkujemy regularnie. Mam pytanie bo bo wkrótce święta i sylwester. Pozwolicie swoim męża pic alkohol? Boję się, że to osłabi mojego kochanego, jeszcze święta to brak diety 🙄 nie wiem co robić

reklama
Tak 🙈 ale biało !
Pierwsze koty za płoty. Niedługo powtórka 😁
a na która końcówkę nasilałaś? 😁
Dziewczyny na szczęście CP niepotwierdzone w szpitalu, beta spada, wróciłam do domu. Nawet nie wiecie jak się z tego cieszę
❤️❤️❤️
Szkoda, że na zdjęciach cieni nie widać😁 Nieskromnie powiem, że po tych 3 biochemach jestem mistrzynią w dostrzeganiu niewidocznego 😉😂
@Bibi89 właśnie, może skonsultuj wynik z @Madame83 ? 😀

Uff ale się tu tłoczno zrobilo. Ja tak sobie zaglądam tutaj od gara do gara, a tu tyle wieści 😀

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry