• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Dokładnie tak. Tylko jeszcze kwestia pojęcia „obfitych miesiączek”, bo to tez pojęcie względne i dla każdej kobiety się różni. Tak samo jak same „normy” badań dla różnych osób mogą się różnic. Porównywanie swoich parametrów nie jest dobre. Ja mam na przykład normalne cisnienie 90/50 i tez otarło się to o kompleksowe badania, kardiologa, cuda wianki. A potem jak mi skoczyło do 130/80 to przełożyli zabieg, bo moja norma po prostu jest inna.
Tak oczywiście, ja dla przykładu podalam swoje wyniki, a wiadomo że trzeba spojrzeć na normy, które beda się różnic.

Ostatnia edycja:
Ja w sumie pewnie zacznę wcześniej jak coś zauważę , bo 7 to już termin okresu 😂 ale owu ma być po jutrze a wcale się nie zapowiada .. śluz bez szału , nic nie boli a zawsze owu czuje ale z tego lewego jajnika w sumie cudów się nie spodziewam myśle nawet ze to może być cykl bezowulacyjny
Ja mam to samo i zastanawiam się czy w ogóle będzie...zero objawów...śluzu brak...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry