Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Uważam że to fałszywy kolejny raz, ale robiony z prawie samej wody może z minimalną odrobiną moczu więc jeszcze lepiejFak mi!!! Yes yes yes!!!![]()
Masz jakiejś innej firmy?Uważam że to fałszywy kolejny raz, ale robiony z prawie samej wody może z minimalną odrobiną moczu więc jeszcze lepieja na żywo ta kreska jest różowa
XD widzicie to?
Zobacz załącznik 1349719
Nie mam, kupiłam jeden i miałam nawet dzisigo nie robić,bo miał być na nastepny cykl ale zrobiło mi się strasznie niedobrze i stwierdziłam że zrobię, bo co mi szkodzi. Pewnie jest fałszywy, ale mimo wszystko fajnie zobaczyć drugą kreskę, bo na żywo jest wyraźna.Masz jakiejś innej firmy?
Brakuje mi tu odpowiedniej reakcji do postaNie mam, kupiłam jeden i miałam nawet dzisigo nie robić,bo miał być na nastepny cykl ale zrobiło mi się strasznie niedobrze i stwierdziłam że zrobię, bo co mi szkodzi. Pewnie jest fałszywy, ale mimo wszystko fajnie zobaczyć drugą kreskę, bo na żywo jest wyraźna.
Ale czy Ty czasem nie miałaś okresu właśnie?Nie mam, kupiłam jeden i miałam nawet dzisigo nie robić,bo miał być na nastepny cykl ale zrobiło mi się strasznie niedobrze i stwierdziłam że zrobię, bo co mi szkodzi. Pewnie jest fałszywy, ale mimo wszystko fajnie zobaczyć drugą kreskę, bo na żywo jest wyraźna.
wzięłam antybiotyk, wolę żeby to jednak był fałszywy, bo jeśli nawet mimo tego krwawienia byłby naprawdę pozytywny to bym miała zmartwienie, że zaszkodziłam dziecku ibuprofenem i antybiotykiemBrakuje mi tu odpowiedniej reakcji do postaaleś się uczepiła tego fałszywego testu
ja Ci mówię, że żaden falszywy
![]()
Na zdjęciu prawie nic nie widać, nie mogę złapać ostrości, ale na żywo jest różowa kreska. Dlatego wiesz, jest fałszywy jak każdy mój test który robię w ostatnim czasie i chciałam wam pokazać, źe życie lubi ze mnie żartować i nie ma co ufać testom sikanynAle czy Ty czasem nie miałaś okresu właśnie?![]()
Ja nic nie widzę ale może to wina telefonu albo moich starych oczuskoro dziewczyny mówią że coś jest to moze cos jest
![]()