• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Michalinka będzie ok :-) zobaczysz :-) ja trzymam kciuki a Ty daj znać wieczorem co Ci gin powiedział :-)

ja dziś rano już byłam pewna, że @ przyszła bo plamienie dostałam i byłam pewna że się rozkręci a tu nic! wszystko ucichło :/ kurde nigdy nie miałam plamień a teraz takie coś, i to drugi raz w tym cyklu... poczekam jeszcze, może się ta @ jednak rozkręci...

reklama
Hej dziewczynki :*

angela chyba tyle ile lekarzy tyle roznych teorii,ale to co napisalas bardzo mnie ucieszylo :)
Mowie Ci,ze @ nie przyjdzie i Tobie tez sie uda :tak: Nadzieja jest zawsze, tez jej troszke mam, choc u mnie chyba musialby sie cud zdarzyc zeby jeden jajnik zadzialal wlasciwie :|

happymama Kochana Moja :| Szkoda, ze plamienie sie pojawilo, ale szansa jest zawsze a jesli nie w tym cyklu to na pewno uda sie w kolejnym, bedzie dobrze, musi musi ! :tak: Wczoraj w tym szoku nie spytalam sie jej co w przypadku jesli akurat by tak sie udalo zafasolkowac, ale w domu zaczelam sie nad tym zastanawiac. Angela pisze ze u jej kolezanki gin powiedzial, ze zagrozenia nie ma a ja z kolei czytalam, ze zagrozenie jest duze przy wczesnej ciazy, im zarodek wiekszy im szansa na to ze dojdzie (tfu tfu) do poronienia mniejsza, ale podobno pierwsze miesiaca sa ciezkie i jak na szpilkach :crazy:

Moja koleżanka jest obecnie w 4 miesiącu ciąży, torbiel jej nie pękł a ciąża rozwija się prawidłowo. Dużo zależy od wielkości torbiela. Miała już kiedyś 1 torbiel również w ciąży to w 27 tygodniu pękł i urodziła zdrową córeczke. Najlepiej skonsultowac sie z ginekologiem, bo każdy na ten temat ma różną wiedze , jednemu się udało donosić drugiemu zaś nie

witam. Do mnie zawital @ wiec trzeba sie bardziej postarac w tym miesiacu.
Moja znajoma miala tez torbiele w ciazy ktore jaj jakos same sie wchlonely wiec pod koniec juz nic nie miala i powiedziala ze ciaza ja wyleczyla. Moze i tak bo sa inne hormony.
Smutno mi troche ale coz zrobic, maj przed nami

angela dzieki Ci Kochana :*

michalinka Ty sie nie denerwuj bo wszystko bedzie dobrze !! Bede z Toba myslami o 19.00 ale na pewno wszystko bedzie dobrze ! to, ze nie czujesz sie zle o niczym nie swiadczy, ja w ciazy z Ola cale 9 miesiecy czulam sie swietnie, dlatego tez teraz nie znam sie na wczesnych objawach ciazy, bo nigdy takowych nie mialam. Pokusze sie nawet o stwierdzenie ze w tej kwestii jestem czytym laikiem :happy: Sloneczko Kochane nie nie martw sie i glowka do gory ! :*

Verita nie smuc sie Kochana, wiem, ze @ nie jest fajna rzecza, ale pomysl, ze kolejny cykl przed Wami i ten na pewno bedzie szczesliwy. :tak:robi sie coraz cieplej, inaczej wtedy pracuje Nasza glowka a co za tym idzie inne jest patrzenie na pewne rzeczy. Wiec na pewno sie uda ! Zobaczysz, akysz zle mysli !

angela a na kiedy masz termin @ ? bo nie doczytalam przepraszam Cie najmocniej.

Nie wiem czemu ale strasznie boli mnie lewa piers. Przy dotyku mam wrazenie ze peknie :-(Nie wyglada na spuchnieta i pelniejasza ale takie mam odczucie. I do tego,zeby bylo ciekawiej dzis pobolewa mnie i kluje w lewym jajniku :cool:
Zadam Wam pytanie, glupie wiem, ale zadam. Po jakim czasie tworzy sie w ciele kobiety widoczny pecherzyk ciazowy ?

Nuuuśka - "Pęcherzyk ciążowy jest widoczny podczas badania USG już w 4-5 tygodniu ciąży" - tak się doczytałam. Czyli u Ciebie jeszcze nie było możliwości zobaczenia jego.
Te Twoje objawy.... zrobiłaś dziś betkę tak jak miałaś???
Ja do moich cycków nie mogę się dotknąć tak bolą! Ehhhhh....... musisz mocno porozmawiać z gin w czwartek (a skąd mi się ta środa wtedy wzięła??)
Nuuuuuuuuuuuuuśka - ale mam stracha....

reklama
misia wstyd sie przyznac ale stchurzylam :| doszlam do wniosku,ze jak jutro temperaturka bedzie wysoko i w czwartek to wtedy pokusze sie o betke. Boje sie ze dzis jeszcze by nie wyszla, zreszta w ogole boje sie ze nic nie wyjdzie !! aaa :szok:pomocy. ale w czwartek zrobie obiecuje.
Mnie nie bola obydwa tylko ten jeden - lewy. Choc jak mocniej bym pocyckala prawy to mysle, ze tez zaczalby dokuczac. Wiesz czego ja sie boje ? Nie tego, czy jestem w ciazy tylko co bedzie jak sie okaze,ze sie udalo :-( bo ta torbiel i tak mnie przeraza.
Przestan myslec o tym dzisiejszym usg bo zwariujesz !! nie mozesz sie denerwowac, prosze Cie Sloneczko :tak:Bedzie wszystko dobrze, zobaczysz. Ty betke robilas tylko raz czy dwa razy ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry