• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
happymama mam to samo :/ rano coś się zaczęło, później spokój a teraz znowu delikatnie plamię.. z tym że ja nigdy tak nie miałam i trochę się tym denerwować zaczynam... a mam identycznie jak Ty, jak raz chce żeby @ przyszła szybko to oczywiście nie ma :/

anisen z tego co wiem to takie delikatne plamienia w terminach @ mogą zdarzać się do 3 miesiąca ciąży.

michalina
trzymam kciuki i czekam na wieści :*

dzieki . No to pozostaje czekać na rozwój sytuacji. Mam nadzieje ze to nie koniec tylko początek bo dziś zrobiłam test za namowami męża i druga kreseczka już bardzo wyraźna po minucie

hej dziewczyny a ja dzis kupilam test , chociaz wiem ze @ przyjdzie to nie moglam sie powstrzymac, chcialabym go odrazu zrobic ale nie chce sie czuc rozczarowana bo jeszcze 5 dni do @, moze blizej niedzieli ..zobacze. Poki co dalej zadnych oznak nie mam.

Poczekam, co za tydzien to czekanie jest okropne. Jeszcze dzisiaj jak na ,,zlosc,, w okoł mnie wszedzie krazyly mamuski z brzuszkami albo wozkami heheh. Ja tez chce!!!!!!!!!!

reklama
No, znam to cierpienie z oczekiwaniem niestety :-( a co do kobiet w ciąży i z wózkami, to tak to już jest że jak się zaczynasz starać to nagle wszędzie wokół je widzisz... niestety... A Wy długo się staracie? :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry