sylka a skad wiesz ze przyjdzie ? a może nie pojawi się w ogole ?! nie wolno Ci myslec tak pesymistycznie Kochana. Bo będzie dobrze, zobaczysz !
Ja tez będę testować w niedziele, chyba ze @ przyjdzie w sobote :|
co do mamusiek z brzuszkami to wyobraz sobie co ja mam w pracy - codziennie widuje pare takich :-(Dzis z jedna rozmawiałam, w zaaansowanej ciąży już jest i nie znaja z mezem plci dziecka, bo na każdym usg nie chce się pokazac tylko chowa swoja niespodzianke

Ale przykro mi, jak patrze na Nie, ze ja nie mogę być tez taka szczesliwa. Ale wiem, ze w końcu wszystkie będziemy ! Wszystkie i koniec :-)
kingax jeśli wczoraj robilas test i wynik wyszedł negatywny to nie ma sensu go powtarzac. Kiedy masz termin @ ? Ja nie zamierzam robic wcześniej niż w dzień planowanej @ ( czyli w sobote) lub w niedziele jeśli w sobote się nie pojawi. Choc pewnie nie wytrzymam do niedzieli i tak. Ale bądź dobrej myśli i nie martw się na zapas
misia czekam na wieści, same dobre, bo innych nie będzie ! Co do bolących piersi, to nigdy nie miałam czegos takiego. Ale dziś w pracy od jednej "bardzo madrej pielęgniarki"uslyszalam, ze podobno mogą się powiekszac z powodu zaburzen hormonalnych...zrużen nie zaburzen. Wkurza mnie ta baba czasem, wszyskowiedzaca cholera.