• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Ja robiłam 2 razy, w odstępie 48 h.
Widzisz, i teraz we dwie jesteśmy panikary!!!!
Jak się okaże że się udało to będzie dobrze, przecież piszą CI dziewczyny, że mają zaciążone znajome z torbielami!
Dobrze by było żebyś na czwartkową wizytę widziała co z betą. nie macie tam u siebie jakiegoś cito laboratorium?? żebyś rano zrobiła i miala od razu odpowiedź???

reklama
melduje się i uciekam
poczytam później
lecę na plotki z kumpelą
dziś wolne ale pada i zimno
:-\
temp na tym samym poziomie
plam nadal obecne
ale te dziwne nudności
nie wiem co myśleć

misia wiesz co zrobie tak, ze zobacze jak bedzie wygladala jutrzejsza tempka i mysle wtedy bedziemy myslec co dalej. Myslisz zeby jednak zrobic betke na czwartek ?
Sama nie wiem, poza tym boje sie jej robic ! Bo co jak wyjdzie ujemna ? To juz wole @ dostac...mniej wtedy schizuje ;> ;X

Nuuuśka - ja bym wolała zrobić, bo w Twoim przypadku z tą torielą lepiej wiedzieć niż czekać. Jak wyjdzie ujemna to też dobrze, bo szybko się rozprawisz z torbielą (z czystym sumieniem) i za 3 tygodnie znów działasz!!! A jak wyjdzie dodatnia to będziemy się cieszyć, ale też troszkę martwić przez tą torbiel. Chyba, że możesz w sumie poczekać na @... w sumie to kilka dni. Tylko wtedy z gin musisz ustalić te dwie drogi, co jeśli, co jeśli....
Ostatnio gin mi powiedziała, że na USG cokolwiek widać jak betka jest powyżej 1000. - tak właśnie mi się przypomniało.

Nuuśka musisz spokojnie czekać nie ma innego wyjścia.

Ja dokładnie rok temu byłam w ciężkiej sytuacji. W pierwszym cyklu starań od razu udało się zaciązyć. Nim jeszcze wiedziałam że się udało dostałam strasznych boli brzucha, okazało się że mam kamienie w woreczku żółciowym i konieczna jest OP. Termin operacji został ustalony a ja kilkadni przed zabiegem robię test a tu 2 krechy. /Z jednej strony radość z drugiej załamanie. Lekarze przesuneli operacje na koniec 16tc ciązy ale już w 8tc dostałam ostrego zapalenia tego woreczka i opracja była robiona natychmiast. Ciąża tego nie wytrzymała. No taka złośliwość losu! wtedy postanowiłam się już więcej nie starać i dopiero teraz dojrzałam do ponownych starań i akurat się udać nie chce...

Ostatnia edycja:
czesc . Ja dzisiaj @ nie dostałam jeszcze, ale co chwile w ubikacji siedzę i patrze bo brzuch mnie boli i jestem coraz bardziej podenerwowana. A tym bardziej jak wczoraj zrobiłam test i zobaczyłam 1 kreseczkę. Wiecie co ja ten temperatury nie rozumiem rano okolo godziny 6 miałam 36,8 a po 7 - 37,4.

misia wlasnie mysle,ze jeszcze troszke poczekam. Choc wczoraj Łukaszowi powiedzialam juz, ze wszystko mnie boli i niech chowa gdzies ten jeden test ktory mamy w domu bo łoszaleje :laugh2: tak mnie korci zeby zrobic, ze nie masz pojecia. A dzis kolezanka do mnie mowi, czy ja nie mam wrazenia ze mi piersi urosly, bo jak sie wczoraj na mnie patrzyla w szatni, to zauwazyla ze cos sie powiekszyly chyba :rofl2:
w glowie mi sie kreci dzis, nie wiem czy to zasluga pogody czy moich nerwow, ale chodze jak na bombie.

happymama biedactwo :( biedna jestes :( tak mi Ciebie szkoda, ze nie masz pojecia. Ale wlasnie dlatego sie boje !! Na szczescie jutro juz sroda, ooby jakos te dni przelecialy. I wiem, ze z obydwu rozwiazan bede sie cieszyc szczerze, choc gdyby sie okazalo, ze to fasolka - bardzo bym sie martwila.

Nuuuśka nic na siłę. Zrób test, betę jak będziesz uważała, że jesteś na to gotowa.
a wiesz, jak to mój mąż mówi, cycki bolą jak rosną :) więc ból + spostrzeżenie koleżanki... a przed @ miałaś kiedyś bolesne piersi?

A mnie właśnie nigdy piersi przed @ nie bolały , a teraz bolą mnie same sutki. Modlę się żeby tylko @ nie przyszła. Zaczęło mnie boleć podbrzusze, ale sie nie dziwie jak wysprzątałam cały dom

reklama
a mój okres się rozkręca jakby chciał a nie mógł:no: akurat jak mi zalezy żeby szybko się zaczął i skończył. Przed południem raz zaplamiłam brunatno a teraz czysto zno ale ja tak mam czasami.

Kinga i Angelaa obyście nie dostały okresów!

Sandra- co u ciebie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry