• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

happymama tak jak Ci Nuuuśka napisała mniej więcej 50-60 dni trwają moje cykle ale dziś chyba @ przyszła (chyba, bo mniej intensywna niż zwykle ale.na pewno nie jest to plamienie :-)) także ogromny postęp i bardzo się cieszę bo teraz zaczynam cykl z clo. A co do staranek to wiem, wiem..:zawstydzona/y: my po prostu bardzo lubimy przytulanki :-D a też nie chciałabym żeby przez starania na siłę podporządkowywać to pod kalenarzyk... :-)

reklama
papalo oj jak Cie dawno nie było. Masz sporo do nadrabiania :)
Szkoda, ze staranka musisz odkladac, ale czerwiec to piękny miesiąc :tak:I wtedy na pewno się uda.

moniqaa hehe tak się patrze na ta liste testowanek, i może wygodniej będzie Ci skrucic ja do tych, które jeszcze dwóch kreseczek nie ujrzały ? :-pBo za niedługo miejsca nie będzie hehe.
Tak patrze, jutro masz termin @, a objawow dalej brak ?a może nie przyjdzie :happy:

Nuuuśka co racja to racja z tą listą :tak: Trzeba będzie się tym zająć :-D tylko najpierw muszę mężulkowi napisać prace z historii :szok:
Wiesz tempka spada wiec myślę, że przyjdzie @. jakoś w tym miesiącu nie specjalnie się staraliśmy, ze względu na te moje leki od laryngologa... trochę się boję, że te sterydy (co prawda wziewne) ale mogły mi coś rozregulować.... no nic jutro się okaże Jeszcze jest opcja, że za dwa dni jak cykle mi powróciły do 28 dni, ostatnie miałam 26...

moniqaa nie martw się na zapas, na pewno wszystko będzie dobrze. Sterydy wziewne raczej nie powinny nic rozregulowac, bo zaglebilam ten temat w związku z Ola i one dzialaja tylko i wyłącznie miejscowo, wiec nie ma opcji żeby zaingerowany w inny organ Naszego ciala od tego, na którym sa stosowane ( do którego ). Twoja temperaturka i tak bardzo ladna jest jak na dzień przed @ wiec trzymam kciukaski mimo wszystko.
A z cyklami bardzo możliwe, może ten ostatni mialas taki "rodzynkowy" a teraz powroci do normy ? Tak byłoby chyba najlepiej dla Ciebie i Twojego spokoju :happy:

a z lista pomyslalam ze względu na to, z jak patrze na Nia to strasznie się dluzy, i chyba Nam samym będzie lepiej jak tych do | | zostanie coraz mniej, bo wtedy wiemy, ze forum BB działa :D ( oczywiście nie bezpośrednio, ale pośrednio na myslenie oj działa cuda i to nie raz )

misiu moja ja czekam na dobre wieści !

Ostatnia edycja:
Oto FASOLINA:

Fasolina.jpg

Ma 4,1 mm i bije jej pięknie serduszko!!! :-D

Popłakam się ze wzruszenia :)
Gin powiedziała, że wymiary idealne jak na jej wiek ;)

Teraz za tydzień idę do gin z NFZ bo mam trochę badań pozlecanych, a do niej znów 21 maja, żeby sprawdzić czy dobrze rośnie maluch i wtedy założymy kartę ciąży :)

JESTEM SZCZĘŚLIWA!!!!!!!!
Dziękuję za kciuki i wspieranie!!!!
Nuuuśka, Natka,Moniqaaa itd.... Fasolka pozdrawia ciotki!!!!

Załączniki

• Fasolina.jpg
    Fasolina.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 79
Oto FASOLINA:

Zobacz załącznik 556781

Ma 4,1 mm i bije jej pięknie serduszko!!! :-D

Popłakam się ze wzruszenia :)
Gin powiedziała, że wymiary idealne jak na jej wiek ;)

Teraz za tydzień idę do gin z NFZ bo mam trochę badań pozlecanych, a do niej znów 21 maja, żeby sprawdzić czy dobrze rośnie maluch i wtedy założymy kartę ciąży :)

JESTEM SZCZĘŚLIWA!!!!!!!!
Dziękuję za kciuki i wspieranie!!!!
Nuuuśka, Natka,Moniqaaa itd.... Fasolka pozdrawia ciotki!!!!

Cudowna wiadomość:-):-):-) Niech Fasolka zdrowo rośnie:tak:

Ja zatestuję 10 maja, chociaż jakoś bez entuzjazmu do tego cyklu podchodzę...

reklama
michalinka super! Mówiłam Ci kochana że wszystko będzie dobrze! Następnym razem musisz nas słuchać i się nie stresować! :-) niech fasolinka pięknie rośnie :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry