michalina_ch
Fanka BB :)
I ciocie anuszke i ole i sandre i patuske!!! wszystkie ciocie fasolina pozdrawia!
Patuśka ja w pierwszą ciąże zachodziłam 1,5 roku, po CLO się udalo i w 7 tyg poroniłam. Teraz chyba mój orgaznim odpuścił i udało się za pierwszym razem. Nie należy tracić wiary więc!!! Tobie też się uda. Dodam, że wtedy w 3 cyklu po CLO zaszlam. Ile bierzesz CLO?
Nuuuśka no mowiłaś... ale wiesz, że mi ciężko było!!!
Malinka41 - nie ustalałysmy jeszcze daty porodu - za 2 tyg wszystko zrobimy, zeby nie zapeszac.
Ja mialam owu dokladnie wtedy kiedy gin mi wyliczyla, czyli Ty musiala miec pozniej.
Patuśka ja w pierwszą ciąże zachodziłam 1,5 roku, po CLO się udalo i w 7 tyg poroniłam. Teraz chyba mój orgaznim odpuścił i udało się za pierwszym razem. Nie należy tracić wiary więc!!! Tobie też się uda. Dodam, że wtedy w 3 cyklu po CLO zaszlam. Ile bierzesz CLO?
Nuuuśka no mowiłaś... ale wiesz, że mi ciężko było!!!
Malinka41 - nie ustalałysmy jeszcze daty porodu - za 2 tyg wszystko zrobimy, zeby nie zapeszac.
Ja mialam owu dokladnie wtedy kiedy gin mi wyliczyla, czyli Ty musiala miec pozniej.

Będzie dobrze ! 

Pytam sie jej - no dobrze, ale kiedy bo my kuriera mamy w czwartek dopiero kolo poludnia a ja te wyniki potrzebuje na czwartek rano. Baba mi na to odburknela ze wysle jak beda i nie wie kiedy - ale jak mysli ze mnie splawila, grubo sie myli
... a tam zaraz ciepło