• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

I ciocie anuszke i ole i sandre i patuske!!! wszystkie ciocie fasolina pozdrawia!
Patuśka ja w pierwszą ciąże zachodziłam 1,5 roku, po CLO się udalo i w 7 tyg poroniłam. Teraz chyba mój orgaznim odpuścił i udało się za pierwszym razem. Nie należy tracić wiary więc!!! Tobie też się uda. Dodam, że wtedy w 3 cyklu po CLO zaszlam. Ile bierzesz CLO?
Nuuuśka no mowiłaś... ale wiesz, że mi ciężko było!!!
Malinka41 - nie ustalałysmy jeszcze daty porodu - za 2 tyg wszystko zrobimy, zeby nie zapeszac.
Ja mialam owu dokladnie wtedy kiedy gin mi wyliczyla, czyli Ty musiala miec pozniej.

reklama
anna piekna betka :) Niech dzidzia zdrowo rosnie ! :tak:

oliwia1 Ty się nie martw niepotrzebnie Kochana takimi rzeczami.Wiem, ze jak się na cos nastawi to potem ciężko, ale najważniejsze ze jest ok, jutro wyniki betki - pewnie będzie pieeeekna wiec nie zamartwiaj się usg, bo i na Nim wszystko będzie w porządku, pomysl tak, ze dzięki temu ze masz je 14 maja, fasolcia jeszcze przez tydzień nie będzie "wymacana" przez ten magiczny instrument :wściekła/y:Będzie dobrze ! :tak:

michalinka wiem wiem :) Najwazniejsze, ze teraz jest w porządku. Wymiziaj obowiązkowo dwukrotnie fasolcie ode mnie i spijcie dobrze :*

Milego wieczorku Wam zycze dziewczynki :* Do jutra. Oby temperaturce nie zachciało się spadac :)

Ostatnia edycja:
Nuuuśka masz rację... Po tyłku za tego wujka google... Na szczęście wyczytałaś coś pozytywnego, wiec może Ci daruję :-p

Michalinka - pierwsze foto maluszka do pamiętnika :-D Super, że wszystko jest OK. Niepotrzebnie się tyle stresowałaś :tak:

Anna betka super :-)

A ja właśnie skończyłam pisać pracę z historii dla męża. Jeszcze tylko polski i ten nieszczęśliwy angielski, który odkładam jak tylko mogę :-p
@ przez te 2h się nie pojawiła :-p Ciekawe jaka temperatura będzie rano... testów nie robię, bo się nie staraliśmy (tak więc mnie nie kusi)... ale podobno jak człowiek się nie stara to się udaje :rofl2:

Uaktualniona lista :tak: Nie wiem tylko jak z dziewczynkami co @ dostały, nie znam dat testowania.

05.05.2013 - Patu$ka08.05.2013 - Happymama82
08.05.2013 - Anisen10.05.2013 - Anuszka
10.05.2013 - Avensis
11.05.2013 - Nuuuśka
14.05.2013 - Angelaa_w
18.05.2013 - Sandra_best
23.05.2013 - Agaawa
26.05.2013 - Carolina84
- Kasiawr
- Verita
- Moniqaa
- AniołekBB
- Agaawa
- M_i_a90
- Papalo
- Tygryseczek
- Ailatan1987
- 90_natka

- Mimimoo

Heloł Dziewczynki!

Gratuluje wszystkim II, ale idziecie jak burza! Michalinka, piękna Fasolka! Cuuuudna! Aż sie usmiechnelam do niej, jak ja zobaczyłam.

moniqua mój termin @ masz - 23 maja. Ale ja tam myśle ze znowu nic z tego. Bo mąż nie chce współpracować, tzn chce ale mu nie wychodzi. Wczoraj byłam u gina - dwa pecherzyki - 15 i 17mm, owulka w czwartek najprawdopodobniej. Dzisiaj rano były przytulanki, ale juz dzisiaj mąż wyjechał i chyba raczej do piątku nie przyjedżie. Czyli znowu nici tak jak w zeszłym cyklu. Coś ostatnio przez te robienie dzieci to nam sie w łóżku nie klei i postanowiłam, że chyba musze wyluzowac. Zastanawiam sie czy w następnym cyklu powinnam brać CLO, czy to ma jakikolwiek sens. No nic - pomyśle.

Trzymam za Was kciuki. &&&&&&

witam witam w ten piękny dzionek :)

moniqaa wyczytałam wlasnie same dobre rzeczy, noo większość, wiec z pelna swiadomoscia mogę powiedzieć, ze torbiel nie wyklucza zajścia w ciąże choć nie da się ukryc ze może sprawiać problemy.

Agaawa a może ilość przytulanek wystarczy ? nie martw się na zapas bo w końcu musi Nam się udac, jak widze ta piekna pogode za oknem w końcu potrafie się sama do siebie usmiechnac :>

Dzis temperatura skoczyla do gory, takiej podczas mierzenia jeszcze nigdy nie mialam, ale tlumacze to tym, ze rano u Nas w domu bylo bardzo cieplo :P

Lewa piers przy dotyku dalej boli, mam wrazenie jest od srodka bardziej spuchla. Dzwonie za swoimi wynikami z markeru Ca125 ale w laboratorium nikt nie odbiera :|
A wczoraj taka glupia baba powiedziala mi , ze wysla go do Nas do przychodni faxem jak bedzie :no:Pytam sie jej - no dobrze, ale kiedy bo my kuriera mamy w czwartek dopiero kolo poludnia a ja te wyniki potrzebuje na czwartek rano. Baba mi na to odburknela ze wysle jak beda i nie wie kiedy - ale jak mysli ze mnie splawila, grubo sie myli :wściekła/y:Bede tam dzis dzwonic do skutku, a ze od dzis az do konca tygodnia mam urlop ( wzielam z racji Komunii ) to o telefonie bede pamietac. Po poludniu bedziemy jechac za zakupy wiec znowu czeka mnie nienawidzone lazenie po sklepach:wściekła/y:

Nuuuśka tempka rzeczywiście idzie ładnie w górę :happy2: ... a tam zaraz ciepło :-p

Agaawa, ja myślę, że Twój mąż to zestresował się ta całą sytuacją... Może dlatego, że bardzo chce to mu nie wychodzi... Dobrze, że porozmawialiście, na pewno to pomoże :tak:

No i cykl okazał się 26-dniowy. No to odstawiam te sterydy wziewne (i tak nie widzę by działały) i do pracy :-D:-D

reklama
czyli jednak @ przylazła dziś ? Z jednej strony to dobrze, szybciej przyjdzie- szybciej pojdzie i będziecie mogli zacząć kolejny miesiąc staranek :tak:
A co do tempki to ja Ci mowie, ze to przez to ze rano było cieplo :P jutro pewnie spadnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry