• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Nuuuuśka cmok cmok cmok!!!!!
No dobra, czekaj jeszcze. Chyba ja się bardziej nie mogę doczekać Twojej ciąży niż Ty :D NO ale ja robiłam w 11 dni po owu test i wtedy bladzioch był...
A propo zakupów - ja właśnie kupiłam wczoraj sobie sandałki piękne i japonki :) W CCC - śliczne.....
Umiesz piec ciasta?? ja nie potrafię.... umiem gotować i to dobrze, ale piec kompletnie nie potrafię.

reklama
A ja wlasnie na odwrot- umiem piec ciasta, szczerze nawet bardzo to lubie, ale jeśli chodzi o gotowanie to w tym mistrzem jest Łukasz. Od czasu do czasu pewnie, ja tez cos tam upichce, ale on uwielbia gotowac i sprawia mu to przyjemność a ja spełniam się w pieczeniu :-)
Mnie już Łukasz wczoraj tescior schowal bo mu kazałam, chodziłam tylko i mowilam - a może by tak ?
Ale nie nie, nie chce jeszcze dziś, tzn CHCE ALE NIE MOGE ! :-p bo mysle, ze im bliżej terminu spodziewanej @ tym wynik będzie wiarygodniejszy a tak to tylko niepotrzebnie popsulabym sobie humor gdyby wynik wyszedł negatywny.
Uciekam się ogarnąć, bo ja jeszcze w piżamie, Ł. pojechal na badanie okresowe z pracy i kazal mi się szykować, bo jedziemy jak wroci, ale jakos wcale mi się nie chce :cool2:Leniuch smierdzacy ze mnie, ale cooo no wolne mam

Milego dzionka misu Moja Kochana :* Ucaluj Fasolcie :*

Oczywiście całej reszcie tez zycze miłego dzionka i samych dobrych wieści .

kingax będę myślami z Toba i oby betka była piekna. Jak wroce po południu nie chce widzieć innych wiadomości oprócz samych na + :)

Ostatnia edycja:
Dzień dobrych wieści na forum, oby tak dalej :-)
Dziewczyny, powiedzcie, który test ciążowy ma największą czułość, bo kompletnie nie wiem. W styczniu robiłam test w 25dc QUIXX, a dziś u mnie 24 dc - i brzuch pobolewa jak na @ i czasami cycki swędzą i to na tyle z objawów.

Nuuuuska, ja mam przeczucie o fasolce u Ciebie. Ciekawe, czy potwierdzi sie, ze jestem czarownica? :-)

Kinga, Anisen - trzymam kciuki za wasze trzycyfrowe betki:)))

juz dziś mam lepszy humor, bedzie co ma być. Wezmę jeszcze CLO w następnym cyklu, może nie zaszkodzi. Zajmie sie hobby. - czyli pianino i zacznę planować wyjazd do Peru, moje marzenie.

Nuuuśka no i marker jednak nisko. Czyli wszystko w normie :-D
A ja coś czuję u Ciebie fasolinkę... ta temperatura, to zmęczenie..... :tak::tak::tak:

Michalinka tak pisała Nuuuśka wysłałam chłopa do szkoły na siłę i teraz muszę za niego prace pisać :-p Mogę pisać byle by skończył tą szkołę. 10lat go nakłaniałam i się w końcu udało, więc chociażbym miała go za rączkę odprowadzać to będę :-p

Kinga
trzymam kciuki &&&&&&&&& i czekam na wynik :tak:

Kurczę pisałyście o jedzeniu, a ja taka głodna dzisiaj... Do 17 daleko :-(

08.05.2013 - Happymama82
10.05.2013 - Anuszka
10.05.2013 - Avensis
11.05.2013 - Nuuuśka
14.05.2013 - Angelaa_w
18.05.2013 - Sandra_best
23.05.2013 - Agaawa
26.05.2013 - Carolina84
03.06.2013 -
Moniqaa
04.06.2013
- Mimimoo
05.06.2013 - 90_natka
- Kasiawr
- Verita
- AniołekBB
- Agaawa
- M_i_a90
- Papalo
- Tygryseczek
- Ailatan1987

ja nie wiem które testy są dobre... w aptece zawsze prosiłam o najczulszy.

a w ogóle, bo jak wiecie ostatno kupiłam 10 testów ciążkowych na allegro... i od razu pokazały 2 kreski i zrobiłam ich kilka, ale mi zostały 2 albo 3 - może któraś ma na nie ochotę to z największą chęcią je oddam i wyśle pocztą bo one przyniosły szczęście!!! a u mnie już się nie przydadzą :D

Moniqaa wpisz mnie na 24.05 jako testowanie, ale wątpię, że się uda w tym miesiącu, bo w najważniejszych dniach mojego Ł już nie było :( a jak nie 1t kolejne testowanie 19.06...
Kinga trzymam kciuki za pozytywny wynik z betki :)
Malinka i Michalina cudowne fasolki,, gratuluję i życzę dużo zdrówka i pomyślnego rozwoju dla maluszków :)

a w ogóle, bo jak wiecie ostatno kupiłam 10 testów ciążowych na allegro... :D
Ja też mam z allegro :) wcześniejszy pokazywał jedną kreskę ;) może te same;)

Ja swoje testy owu i ciązowe daję bratowej męża . Oni już 6 miesiąc starań i nic :( ostatnio owulka stwierdzona u gina i dalej nic :( .
Pocieszam ją ze wiem o przypadku że 8 miesięcy sie strali, nic, a w 9 bliźniaki im sie wykluły ;)

Moje są MamaPerfecta.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja zawsze kupowałam test Quika Vue one sa najczulsze i zawsze dawały wiarygodny winik i szybko a teraz byłam w 7 aptekach i ich nigdzie nie ma wiec kupiłam pro test ale nie był on szcześliwy dla mnie po pokazał 1 kreske. Wiecie co dziewczyny te 5 godzin to jest dla mnie jakas udreka do wyniku bety.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry