• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Kinga--> przykro mi, ale nie martw się, nie będziesz sama starająca się w kolejnym cyklu. U mnie podbrzusze bardzo okresowe, a to dopiero 24dc. Na razie czysto, ale to uczucie w podbrzuszu (bo to nie ból teraz) bardzo przypomina mi objawy, które mam dzień przed @. Ciekawe, czy zdążę zatestować tego 10.Ehh...:wściekła/y:

reklama
Kinga wiem co czujesz ja wlasnie przechodze to samo. Test poniedzialkowy pozytywny dzis @ znowu biochemiczna juz drugi raz. Qrwa przycisne tego swojego ginka o ta lutka na podtrzymanie a nie zeby znowu ja odstawiac po 25 dc a jak nie to na wlasna reke bede brac go dluzej.

co do bolu przed @ to w pierwszej ciazy tez mnie normalnie pobolewal brzuch przed @ nawet bralam tabletki jak zawsze ale w koncu @ nie przyszlo , wiec takie pocieszenie ze nie zawsze bol musi oznaczac ze na 100% @ przyjdzie.
Ja z tescikiem czekam do soboty-niedzieli, zobacze , chyba ze zacznie mi sie wczesniej plamienie to juz sobie daruje.

Kinga :* Następnym razem się uda :)

Ja mam 19 dc i nie wiem jak to się w sumie skończy, zobaczymy co będzie, wiem jedno sutki mnie strasznie bolą
14 mam wizytę u gin.

Dobry wieczor :*

michalinka godzine temu wrocilismy do domu :eek: my good, ale się nalazilam, dawno już mnie tak nogi nie bolały jak dziś. Siadlam i zapowiedziałam już Ł, ze prędko nie wstane :-pZiewalam przez pol dnia, ale taka duchota u Nas była ze szok, a potem burza ! aaaa matko bys mnie musiala widzieć w aucie - jakbym mogla, weszłabym pod siedzenie, żeby tego nie widzieć :X
Ale na szczęście teraz się troszkę uspokoilo. Kupilam sobie sweterek i japonki wiec jestem zadowolona :) Ł. zakupil koszule wiosenno/letnia wiec tez wrocil zadowolony. Ale przysięgam - kiedyś go zabije za to - A wejdźmy jeszcze tu....i tu :wściekła/y:On na bank w poprzednim zyciu był kobieta :P

avensis 10-ty już niedługo wiec na pewno zdazysz, nie boj się :tak:misia zaraza wiec ja mysle, ze jeszcze co najmniej 3 fasolcie się ujawnia z najbliższych testowanek :)

kingax przykro mi ale na pewno następnym razem się uda, zobaczysz. Grunt to się nie stresować i nie martwic niepotrzebnie, bo szkoda niepotrzebnych nerwow.

moniqaa wiesz ze w glebi serca chciałabym żebys miała racje, ale jakos tak...no wiesz co chce powiedzieć,choc tego nie powiem, bo znowu na mnie nakrzyczycie :-pA powiedz mi, co z niepokalankiem ? kupilas w końcu tamten ?

Zopatrzylam dziś siebie i Ł w witaminki. Dla siebie oprócz Witaminy C, i magnezu kupiłam taki zestaw Witamin Plus Mama ( dla kobiet w ciąży, starających się i karmiących). Ma wiele witamin ,w tym zurawine a slyszalam ze podobno jest dobra na te Nasze kobiece rzeczy.

Ostatnia edycja:
Pewnie, ze dobrze :-)masz racje jak najbardziej, ale ja nie naleze do tych kobiet które lubia zakupy - wole wejść kupic co trzeba i wyjść. A Ł z kolei może lazic i lazic godzinami co mnie osobiście doprowadza do szalu, bo dziś jak tylko była możliwość siadałam a Ł chodzil sam :-p Nie wiem po kim on ma ta milosc do zakupow, ale czasem to na prawde jak piszesz - bardzo meczace :tak:

U mnie jak chodzi o zakupy to zależy od nastroju, czasem lubię połazić, a czasem mam serdecznie dość i nie chce mi się.
M. czasem tego nie rozumie, ale spoko ;-)

Michalina widzę, że w końcu doczekałaś się złego samopoczucia i innych dolegliwości ;-) to dobrze w sumie sama sobie wywróżyłaś :) ale mam nadzieję, że czujesz się już trochę lepiej :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam kolezanke w pracy jest w 19tc i nie miala zadnych objawow ciazowych od poczatku, po za tym ze chcialo jej sie spac gdzies kolo8-9 tc. Takze szczesciara z niej tak lekko przechodzic , po za tym przytyla moze ze 2-3 kg dopiero wlasciwie nic po niej nie widac jedynie brzuszek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry