Dobry wieczor :*
michalinka godzine temu wrocilismy do domu

my good, ale się nalazilam, dawno już mnie tak nogi nie bolały jak dziś. Siadlam i zapowiedziałam już Ł, ze prędko nie wstane

Ziewalam przez pol dnia, ale taka duchota u Nas była ze szok, a potem burza ! aaaa matko bys mnie musiala widzieć w aucie - jakbym mogla, weszłabym pod siedzenie, żeby tego nie widzieć :X
Ale na szczęście teraz się troszkę uspokoilo. Kupilam sobie sweterek i japonki wiec jestem zadowolona

Ł. zakupil koszule wiosenno/letnia wiec tez wrocil zadowolony. Ale przysięgam - kiedyś go zabije za to - A wejdźmy jeszcze tu....i tu

On na bank w poprzednim zyciu był kobieta
avensis 10-ty już niedługo wiec na pewno zdazysz, nie boj się

misia zaraza wiec ja mysle, ze jeszcze co najmniej 3 fasolcie się ujawnia z najbliższych testowanek
kingax przykro mi ale na pewno następnym razem się uda, zobaczysz. Grunt to się nie stresować i nie martwic niepotrzebnie, bo szkoda niepotrzebnych nerwow.
moniqaa wiesz ze w glebi serca chciałabym żebys miała racje, ale jakos tak...no wiesz co chce powiedzieć,choc tego nie powiem, bo znowu na mnie nakrzyczycie

A powiedz mi, co z niepokalankiem ? kupilas w końcu tamten ?
Zopatrzylam dziś siebie i Ł w witaminki. Dla siebie oprócz Witaminy C, i magnezu kupiłam taki zestaw Witamin Plus Mama ( dla kobiet w ciąży, starających się i karmiących). Ma wiele witamin ,w tym zurawine a slyszalam ze podobno jest dobra na te Nasze kobiece rzeczy.