• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

mój okres dotarł :-) wreszcie mogę rozpocząć nowy cykl! Tym razem zamierzam mierzyć temp. uzywać testów owu i starać się intensywniej;-)

miłego dnia!!!

reklama
Dzien dobry ponownie :*

Ja już po wizytce, nie wiem po cos się szykowałam, bo wizytka trwala 5 minut zaledwie - pogadalysmy chwile o wyniku CA i jak powiedziałam jej o moich domysłach - bo piersi bola dziś obydwie przy dotyku dala od razu skierowanie na Betke, morfologie i poziom glukozy. Po wyniki będę dzwonic po południu do laboru wie pewnie znowu czeka mnie "mila" rozmowa z laborantka
embarrassed.gif
ale wiadomo dzwonic będę do skutku - około 15 zaczne
p.gif
ale dla mnie wazny jest tylko jeden wynik wiec teraz będę siedzieć jak na szpikach. Dobrze, ze za niedługo jedziemy do fryzjera, nie będę tak o tym myslec
blink1tu.gif

Trzymajcie kciukaski mimo wszystko :* Zglosze się po południu jak wrócimy z mam nadzieje, dobra wiadomoscia choć jak napisałam , z każdej będę się cieszyc w związku z torbielą.

moniqaa
no jakby się przyjrzeć, rzeczywiście może troszkę krócej - budziłam się trzy razy w nocy, jakos tak duszno było.
A teraz czuje się jak snieta :zawstydzona/y:

papa Kochane miłego dzionka :*

e tam Nuśka
wcale tak bardzo nie spadła tempka
ale czapeczki fajowe rzeczywiście
:P
no to czekamy na betke

happymama

witaj w klubie

ja tez mam @
wiwat nowy cykl
no niestety :((( leje sie jak z zarzynanej świni ...
po 12 bede dzwonić do szpitala żeby się znów zapisać na hormonki, ciekawe czy znów coś wymyślą ...

słoneczny piękny dzionek sie zaczyna
miłego

Też czekam na wynik Nuuuśki:-)
Ja nie zatestuję jutro, niestety, bo zaczyna się plamienie, czyli najdalej jutro rozkręci się @. Jestem zaskoczona, że pomimo brania luteiny od 16dc @ przyjdzie wcześniej. W przyszły czwartek idę do gin, to się popytam, czy powinnam jakieś badania na nowo porobić i spytam, czy nadal brać tę luteinę. W pierwszą ciążę zaszłam bez żadnych wspomagaczy.

Ja kazdą cięze leciałam na wspomagaczach , ale juz po zapłodnieniu. W pierwszej duphaston i końsie dawki magnezu, w 22 tygodniu celeston a w drugiej luteina. Żeby teraz było jak w drugiej bo nie wyobrażam sobie leżenia od 22 tygodnia z dwójką takich lobuzków ;)
ja dziś po 16 wyniki bety. Trzymajcie kciuki plissss

reklama
Ale fajnie ze tylu wam sie udalo wchodze czytam i az mi sie lepiej na sercu robi.:-) Trzymam kciuki za potrzebujace. My na razie naturalnie bedziemy probowac jak nie to od wrzesnia chce znow na tabletkach zeby mi dal to co ostatnio.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry