• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
czesc witam, Kinga nie smuc sie w maju nie bedziesz sama, potowarzysze Ci z pewnoscia, chociaz jeszcze 4 dni do @.

U mnie dalej bez zmian, jedynie b.bolace piersi.

Ale cieplutko jest.

reklama
Kinga- no szkoda , ale następnym razem na pewno się uda!

ja czekam na @, dzisiaj 27dc, plamienie jest tak skąpe, właściwie to tylko lekko brunatny sluz przy podcieraniu że aż się boję kiedy ta @ wreszcie się rozkręci a cykle mam zawsze 26dniowe , raz przez cały rok zdarzył mi się 29 dniowy cykl i że akurat teraz znowu jakiś długaśny się trafił a ja bym już chciała szybciej skoro i tak ma przyjść @.

Monika- mnie możesz skreślić z testowania 08.05 , nie testowałam, po zaczęło się to plamienie i w sumie czekam na @ teraz. A kiedy następne testowanko to jeszcze nie wiem;-) bo nie wiem kiedy okres do mnie dotrze w końcu.

nie miałam dzisiaj czasu do was zajrzeć. Rano byłam z córką na testach pokarmowych, na szczęście już ostatnich. Wróciłam do domu to tylko miałam czas ugotować obiad i potem byłam umówiona z koleżanką na buszowanie po sklepach z naszymi córkami:-) Nie dawno wróciłam a zaraz trzeba szykować kolacje i dzieciaki do spania.

co do gotowania i pieczenia, lubię i to i to:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry