• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Nuuuśka już od kilku dni mówisz, że spadnie ;-) A ja Ci mówię co widzę - ona cały czas rośnie... Trochę optymizmu Kochana :tak: Co ma być to będzie, ale musi być dobrze :tak: Michalika fluidki rozsyła to łap i nie puszczaj :tak:

Tak @ dzisiaj przylazła. Nie spodziewałam się w sumie innej opcji :-p
Maj będzie nasz - ja to wiem :-D

05.05.2013 - Patu$ka
08.05.2013 - Happymama82
08.05.2013 - Anisen
10.05.2013 - Anuszka
10.05.2013 - Avensis
11.05.2013 - Nuuuśka
14.05.2013 - Angelaa_w
18.05.2013 - Sandra_best
23.05.2013 - Agaawa
26.05.2013 - Carolina84
03.06.2013 -
Moniqaa
- Kasiawr
- Verita
- AniołekBB
- Agaawa
- M_i_a90
- Papalo
- Tygryseczek
- Ailatan1987
- 90_natka

- Mimimoo

reklama
Czesc ja dzisiaj jeszcze okresu nie dostałam :), temperatura 37,1, postanowiłam zrobić HCG dzisiaj. Teraz czekam na wyniki ale to dopiero po 14, do tego czasu będę chodziła podenerwowana. Dobrze że pranie dzisiaj robię przynajmniej sie czymś zajmę. Dzisiaj wszystko sie wyjaśni.

Kingax to trzymam kciukaski :))) dawaj znac od razu jak odbierzesz :-)

Moniqaa Kochana w kwestii listy - patu$ka dostala dziś @. A Anisen z tego co pamiętam miała dwie krechy już :tak:Chyba ze cos poknocilam. A fluidkow lapie ile się da, mnoze razy 100 i rozsyłam telepatycznie do każdej z Was :-)
Niby dziś pospalam, ale w ogole nie pospalalam. Siedze i oczy mi się kleja :cool:

Anna śliczna batka
Nichalina fasoleczka super :))

Ja dziś na betę ale dopiero po 12 żeby nie w kolejkach ;) po południu u mnie w laborze zero kolejek :)) Jutro wynik dzsiejszej a pojutrze o tym samym czasie druga beta.

A jak wszystko ok to 22 maja wizyta u gina.

ALLELUJA !Dodzwonilam się tam - poziom CA125 - 11 ( norma jest 0- 35 ) wiec wszystko w normie :tak:Ale się ciesze.
W takim razie sadze, ze to nie fasolka, bo podobnoz poziom tego może być wyższy u kobiet w ciąży :-p

Ostatnia edycja:
Cześć Babeczki Moje Kochane!!!!
Nuuuuśka - cholero Ty jedna - przestań wmawiać, że temp spadnie! Zrób test! Jak nie wyjdzie to kupisz drugi i powtórzysz za 2-3 dni! I dzwoń do labolaorium bo ja też chcę znać wynik! Jestem pewna, że wszystko jest ok!! ale trzeba to zobaczyć!!!! A o dziś będziecie kupować???
Moniqaaa - a właściwie co Ty piszesz mężowi? zaintrygowało mnie to :)
Agaawa - wiem, że faceco też mają czasem dość, czują presję nad sobą i jak tak było u mnie to nic nie wychodziło, dopiero jak się we dwójkę rozluźniliśmy to nam się udało. A CLO bierz dopóki się nie uda, ono nie zaszkodzi.
Anisen, Kinga - czekam na info o betce.

A ja niestety doczekałam się problemów - zaprcia (ponoć 50% kobiet w ciąży to ma), myślałam, ze mi w nocy brzuch pęknie... dziś kupiłam śliwki suszone. Więc dziś jestem niewyspana i nie czuję się najlepiej (doczekałam się wreszcie źle czucia). Malinka41 a jak Ty się czujesz?? bo czuję, ze my jesteśmy w tym samym dniu ciąży, więc mam do kogo porównywać :)

Nuuuśka!!!!!!!! SUPER SUPER SUPER!!!!! Słuchaj, na pewno nie marker jest wyznacznikiem czy jesteś w ciąży czy nie!!! A w końcu norma od 0 a Ty masz 11 , więc masz podwyższoną!!! ;)

reklama
misia Ty wiesz, ze Ciebie nie da się nie Kochac :-D:* Zawsze jesteś w stanie poprawić mi humor, choćby nie wiem co :-pTak noooo masz racje skoro jest od 0- to 11 jest podwyższone bo zawsze może być 2 na przykład :wściekła/y:Ale miedzy Bogiem a prawda, dziś jest dopiero 9 dzień po owu wiec i betka moglaby nie wyjść wiarygodnie, bo wszędzie pisza, ze powinno się robic po 10dniu.
Co do Twojego zaparcia - otoz pragne Ci uprzejmie przypomnieć, ze jeszcze przedwczoraj ubolewalas, ze dobrze się czujesz, a wiec masz ! :-D Teraz nie marudzić, tylko się cieszyc powinnas, ze fasolcia daje Ci wyraźnie o sobie znac :-DMoże jej sliwki nie smakowaly po prostu :P

Dzis jedziemy na takie ogolne zakupki po wyplatowe ze tak powiem bo Łukszowa wyplata wypada dziś, moja 10-go. Ale chciałam popatrzeć za butami bo robi się coraz cieplej wiec z baletek za niedługo będzie czas na przezucenie się na klapki tudzież japonki :happy2: Musze tez kupic te wszystkie wstreciuchy na ciasto bo robie czesc sama, druga czesc moja Babcia, ale i tak będzie troszkę roboty w sobote. Jutro natomiast jedziemy z Ola na 12 się obcinac wiec cos dla Nas przyjemnego :-)

co do moniqaa to mogę Ci podpowiedzieć, ze ona meza kształci :D Chlop do szkoły a Kochana zonka jak jej przystalo pisze mu prace wiec tylko pozazdroscic :*

mimimoo tak sobie pomyslalam, ze jutro będę chuchać na termometr w razie gdyby tempka była za niska ;] Co do Twojego wykresu rzeczywiście jest dość zaskakujący. Ale może będzie jak piszesz - cykl z wyzsza temperatura, kto to wie. Nasze organizmy z dnia na dzień staja się chyba wykladnia tak wielu niespodzianek ze czasu Nam zabraknie żeby go rozczytać :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry