• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Michalina wielkie gratulację, nie było mnie bo w końcu wyjechaliśmy z M. i nie miałam dostępu do neta. Fasolka przepiękna :) GRATULUJE :-)
Anisen i Dżina gratuluje zafasolkowania
Niuuska mam nadzieję, że jest lepiej
Happymama wiem co to kamienie w woreczku, ból potworny, ja miałam też dość częste ataki, ale w końcu zdecydowałam się w zeszłym roku zrobić dokładne badanie, usg, konsultacja i w październiku laparoskopia, ale współczuję utraty fasolci, dobrze, że się nie poddajesz

Michalina, zapomniałabym, spóźnione, ale szczere Życzenia rocznicowe dla Ciebie

A tak poza tym też zostaję z Wami i nigdzie się nie wyieram, bo wszystkie jesteście przecudowne i kochane :) Uwielbiam was wszystkie

Nuśka
tak wiem że to wcześnie
pamiętasz jak ja chciałam szybko robić test :-D
może rzeczywiście poczekaj przynajmiej do czw to już będzie 9 i napewno powiedz gince o podejrzeniach przecież wie że się starasz.

michalina
piękna fasolina
niech rośnie zdrowo
no ale zapomniałaś o cioci anuszy
:’(

misia brawo brawo brawo !! :-):-)
a ja mowilam ze będzie dobrze ?! mowilam ?! To po co były te nerwy ? Wszystko będzie dobrze, mala fasolinka zdrowa jak byk będzie i Niech rosnie rosnie w sile i moc :-D Jeszcze miesiąc, dwa i fasolcia będzie nie tylko mogla pozdrowić Ciotki ale co najważniejsze - pomachać :rofl2:

anuszka wie wie, tylko jakos nie wiem czemu w poniedziałek nie powiedziałam jej o tym, ze my się w tym miesiącu dość intensywnie staraliśmy - NIE WIEM CZY ZAPOMNIALA.. i ze zawsze chyba może być taka czy inna możliwość ze w ciaze zajść mogę.Choc wiem wiem ze szans sa niewielkie, ale zaczytałam się dziś ( za co dostane opiernicz od moniqaa) w wujku gogle i z torbielem,nawet dwoma zajść w ciaze zajść można, wiec jedno nie wyklucza w żadne sposób drugiego, tylko fakt - ryzyko jest większe. To ja może tez 10-go ? :sorry:

Ostatnia edycja:
michalina Gratuluje piekan fasolka. Az mi sie lezka w oku zakrecila...ah dobra uciekam bo zjednej strony bardzo sie ciesze ze wam sie tak udaje a ja co\? Poltorej roku zpiczy strzela i nic stale pod gorke nawet to CLo nie dziala. DObra nie bede psuc tak dobrej wiesci :) Zdrowka dla Was

Kochane..wszystki ogromnie gratuluje.!! :*:*:*
Moja wczorajsza betka 528,3 :) jutro wizyta u gina ...ahh sie nalatam w tym tygodniu jak glupia :)

reklama
Boziuuu, dziewczyny ile wy piszecie :)

Nie było mnie parę dni a tu tyleeee się dzieje. Wszystkim zafasolkowanych gratuluję, a za staraczki trzymam kciuki.
Miło upłynął długi weekend, grill, urodziny córki i błogi wypoczynek. Wczoraj byłam na pierwszej wizycie i niestety lekarz nie zrobił mi USG :szok: A TO LUXMED więc powinni zrobić, mając sprzęt na wyposażeniu gabinetu, przynajmniej do tej pory tak było:-(
Ciążę potwierdził po badaniu i dał skierowanie na USG i Bete :-( Bete dziś zrobiłam, jutro mam wynik, a USG dopiero 14 maja.... pobeczałam się jak od Niego wyszłam :-( Kurde, a tak się nastawiłam....a i jeszcze do tego dziś złapałam po pracy kapcia i musiałam zmieniać koło. Tak sobie ponarzekałam ...... i już mi trochę lepiej :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry