Anuszka, a moze akurat sie uda
jestescie w koncu pod dobra opieka lekarza 
Natka, my 13 cykli sie staramy i przed nami te wszystkie badania, ktore Wy macie juz za soba wiec spojrz na to z tej pozytywnej strony. Odkladacie starania w tym cyklu?
Ja juz powoli mam dosyc tego czekania, caly czas na walizkach. Strasznie dlugo to trwa, tylko nie wiemy czy z winy szefa czy ambasady...to juz 2 tyg w Polsce, szef powiedzial, ze mamy placone od 1wszego, oby to byla prawda
Natka, my 13 cykli sie staramy i przed nami te wszystkie badania, ktore Wy macie juz za soba wiec spojrz na to z tej pozytywnej strony. Odkladacie starania w tym cyklu?
Ja juz powoli mam dosyc tego czekania, caly czas na walizkach. Strasznie dlugo to trwa, tylko nie wiemy czy z winy szefa czy ambasady...to juz 2 tyg w Polsce, szef powiedzial, ze mamy placone od 1wszego, oby to byla prawda
Ostatnia edycja:

Wiem, wiem nie odzywałam się, ale nie chcę Was denerwować...
Zobaczymy co powie iny lekarz na dokładniejszym badaniu USG, tam w końcu może jakieś zdjęcie dostanę. Według wielkości dzidzi ciąża jest starsza o 6 dni, niż w stopce... tak więc jesteśmy blisko 20
Najwazniejsze ze teraz jak piszesz bedziesz mogla poleniuchowac na calego
cykl sie przez to wydluzyl, i ogolnie jedna wielka porazka !!
Na szczescie modly moje chyba zostaly wysluchane i @ wreszcie wczoraj sie pojawila, zaczynam nowy cykl. Moze ten bedzie szczesliwy. Milo by bylo na Swieta byc juz w dwupaku