reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Ewka, ja spadłam na końcówkę listy , niestety - @ ok. 26.07.

Madley ,ja też z tych puszystych . Widzisz , trochę nas jest.

Ostatnia edycja:
reklama
Madley ja dobijam 100 ....ciężko mi samej z sobą !!!
Z Młodą przed ciążą 72 kg...do porodu 102 kg...po 2 latach 75 kg....i ciut mniej później ale już się nie ważyłam. Jak rzuciłam palenie to przytyłam w 3 m-ce prawie 18 kg !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ewka powiem Ci że różne testy mają różną czułość...najlepsze są 10 ul/ml
a najczęściej można kupić i w aptekach i na necie 25 ul/ml.:tak:
Ale powiem Ci że Amil apteczny to badziew ...mi pokazał dwie krechy ( po pół godzinie ) ale zrobiłam sobie taką nadzieję że szok !!! Pobiegłam po inny test i dooopa :-(
Jeśli chodzi o betaHCG z krwi to do dnia @ wynik może być zafałszowany...tzn pewnie będzie powyżej 5...ale może źle pokazywać przyrost po 48 godzinach...tak mi lekarka powiedziała. Więc też powinno się wykonywać po terminie spodziewanej @

Doska - wiesiołek to np OEPAROL w kapsułkach. Tylko bierze się go do owulacji, potem STOP, bo może powodować skurcze i uniemozliwiać zagnieżdżenie.

malgonia1, Dorcia cieszę się, że nie jestem sama :)

Dorcia
paliłam przed ciążą, po urodzeniu i karmieniu piersią przez 2 lata znowu zaczęłam palić. I palę do dziś :zawstydzona/y: Mam za sobą już nieudane próby rzucenia tego świństwa zarówno metodą silnej woli jak i ze wspomagaczami. Jak widać bezskutecznie...

Dziewczyny, czytalam że wiesiołek sprawia że kobieta ma więcej śluzu płodnego, mam pytanie czy to się kupuje jakies tabletki czy herbatkę czy co ??

ja kupiłam wiesiołek w kapsułkach, na allegro :tak:
jestem zachwycona, bardzo poprawił mi śluz, a przed samą owulacją śluz był książkowy! :szok:

ja dziś machnęłam progesteron by potwierdzić owulację, odwiedziłam babcię i dziadka, spotkałam się z kumpelą (też stara się o pierwsze dziecko), posiedziałyśmy, wypiłam przepyszny koktajl ananasowo- pomarańczowy z lodami śmietankowymi, w sumie nie wiem gdzie te lody były, chyba je rozbebłali no i w końcu wróciłam do domu. Tempka dziś 36,8 ale mierzona była pół godziny wcześniej niż zazwyczaj no i wstawałam w nocy na sikanko, pewnie gdyby nie to to może by była wyższa :eek:

wkurzam się bo wszędzie mi śmierdzi kocimi sikami (!), sprawdziłam całe mieszkanie, Rufi nigdzie nie nasikała a mnie cały czas śmierdzi... :wściekła/y:

lamorela dawaj fotki :)

Ja właśnie kminię co by tu przestawić w pokoju, bo układ mi się nie podoba. Opróżniam starą witrynę, żeby się jej w końcu pozbyć. Jestem maniaczką przestawiania wszystkiego co się da :D Mąż się tylko zawsze wścieka, że później nic znaleźć nie można :-D

reklama
Mój salon, jeszcze bez zdjęć na ścianch, rolet i jakiś bibelotów, ale ogólny zamysł już widać:-)
Widok na prawo od drzwi:
IMG_0227.jpg
Widok na lewo:
IMG_0228.jpg
I na koniec widok z lewego rogu za drzwiami:
IMG_0229.jpg

Załączniki

• IMG_0227.jpg
    IMG_0227.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 62
  • IMG_0228.jpg
    IMG_0228.jpg