reklama
Madley ja dobijam 100 ....ciężko mi samej z sobą !!!
Z Młodą przed ciążą 72 kg...do porodu 102 kg...po 2 latach 75 kg....i ciut mniej później ale już się nie ważyłam. Jak rzuciłam palenie to przytyłam w 3 m-ce prawie 18 kg !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ewka powiem Ci że różne testy mają różną czułość...najlepsze są 10 ul/ml
a najczęściej można kupić i w aptekach i na necie 25 ul/ml.
Ale powiem Ci że Amil apteczny to badziew ...mi pokazał dwie krechy ( po pół godzinie ) ale zrobiłam sobie taką nadzieję że szok !!! Pobiegłam po inny test i dooopa :-(
Jeśli chodzi o betaHCG z krwi to do dnia @ wynik może być zafałszowany...tzn pewnie będzie powyżej 5...ale może źle pokazywać przyrost po 48 godzinach...tak mi lekarka powiedziała. Więc też powinno się wykonywać po terminie spodziewanej @
Z Młodą przed ciążą 72 kg...do porodu 102 kg...po 2 latach 75 kg....i ciut mniej później ale już się nie ważyłam. Jak rzuciłam palenie to przytyłam w 3 m-ce prawie 18 kg !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ewka powiem Ci że różne testy mają różną czułość...najlepsze są 10 ul/ml
a najczęściej można kupić i w aptekach i na necie 25 ul/ml.

Ale powiem Ci że Amil apteczny to badziew ...mi pokazał dwie krechy ( po pół godzinie ) ale zrobiłam sobie taką nadzieję że szok !!! Pobiegłam po inny test i dooopa :-(
Jeśli chodzi o betaHCG z krwi to do dnia @ wynik może być zafałszowany...tzn pewnie będzie powyżej 5...ale może źle pokazywać przyrost po 48 godzinach...tak mi lekarka powiedziała. Więc też powinno się wykonywać po terminie spodziewanej @
Madley
Zaciekawiona BB
malgonia1, Dorcia cieszę się, że nie jestem sama 
Dorcia paliłam przed ciążą, po urodzeniu i karmieniu piersią przez 2 lata znowu zaczęłam palić. I palę do dziś
Mam za sobą już nieudane próby rzucenia tego świństwa zarówno metodą silnej woli jak i ze wspomagaczami. Jak widać bezskutecznie...
Dorcia paliłam przed ciążą, po urodzeniu i karmieniu piersią przez 2 lata znowu zaczęłam palić. I palę do dziś

karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
Dziewczyny, czytalam że wiesiołek sprawia że kobieta ma więcej śluzu płodnego, mam pytanie czy to się kupuje jakies tabletki czy herbatkę czy co ??
ja kupiłam wiesiołek w kapsułkach, na allegro

jestem zachwycona, bardzo poprawił mi śluz, a przed samą owulacją śluz był książkowy!

ja dziś machnęłam progesteron by potwierdzić owulację, odwiedziłam babcię i dziadka, spotkałam się z kumpelą (też stara się o pierwsze dziecko), posiedziałyśmy, wypiłam przepyszny koktajl ananasowo- pomarańczowy z lodami śmietankowymi, w sumie nie wiem gdzie te lody były, chyba je rozbebłali no i w końcu wróciłam do domu. Tempka dziś 36,8 ale mierzona była pół godziny wcześniej niż zazwyczaj no i wstawałam w nocy na sikanko, pewnie gdyby nie to to może by była wyższa

wkurzam się bo wszędzie mi śmierdzi kocimi sikami (!), sprawdziłam całe mieszkanie, Rufi nigdzie nie nasikała a mnie cały czas śmierdzi...

karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
lamorela pochwal się! dawaj no tu jakieś fotki 

Madley
Zaciekawiona BB
lamorela dawaj fotki
Ja właśnie kminię co by tu przestawić w pokoju, bo układ mi się nie podoba. Opróżniam starą witrynę, żeby się jej w końcu pozbyć. Jestem maniaczką przestawiania wszystkiego co się da
Mąż się tylko zawsze wścieka, że później nic znaleźć nie można 
Ja właśnie kminię co by tu przestawić w pokoju, bo układ mi się nie podoba. Opróżniam starą witrynę, żeby się jej w końcu pozbyć. Jestem maniaczką przestawiania wszystkiego co się da

reklama
lamorela
Fanka BB :)
Załączniki