reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
ja ostatnio przed tesciowa uciekalam:-D z zalozonym kapturem lol

no to poloweczka za nami, a o to wyniki, +6.5kg :zawstydzona/y:

DSCF7667.jpg

Załączniki

• DSCF7667.jpg
    DSCF7667.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 37
Tilli ladny brzusio :-) mi rosnie w pdstraszajacym tempie :/:/ a nie jem ani duzo ani tlusto, ani slodko :/:/
Jestem przerazona bo z chlopcami takiego wielkiego brzucha nie mialam na tym etapie :/:/
Jeszcze rano jak rano, ale wieczorem jest masakra I az sie glupio czuje z tym brzuchem.
Wogle mam jakies plamy , przebrawienia z tylu na szyji, na dekolcie , pryszcze na plecach I jesli chodzi o wyglad to w tej ciazy czuje sie najgorzej :/:/
Masakra.

aaaaaaa Akuku jakbym czytala siebie z 12 tyg!!!! cofnij sie pare tyg i przeczytaj - dalam identyko post:-D:-D lol

no niestety takie uroki 3 ciazy;-) wcale lekko nie jest

Cześć dziewczyny! :-) Kurcze, wieki mnie tu nie było...Wybaczcie, przyszły wakacje, zamknęli nam przedszkole na 2 miesiące i muszę jakoś organizować czas mojemu łobuzowi ;-) Co tam u Was? Widzę, że suwaczki lecą :-)

Tili - jaki zgrabny brzuszek! Ehh, jak to było fajnie być w połowie ciąży i mieć małą piłeczkę :-D Znasz już płeć?:-)

Akuku - pryszcze i plamy to nic fajnego, ale podobno na dziewczynkę się brzydnie, więc może to coś oznacza?:-)

Ja dobiłam już do momentu, kiedy ledwo chodzę, przekręcenie się z boku na bok to niezła akrobacja, a w lustrze zamiast siebie widzę słonia :zawstydzona/y::-D Mam już trochę dość, ale ten miesiąc jeszcze wytrzymam :-p No i muszę się zmotywować i zacząć szykować wszystko na poważnie, bo na razie powoli mi to idzie, trochę rzeczy jeszcze brakuje...Nie to, co za pierwszym razem, wtedy na tym etapie miałam już spakowaną torbę do szpitala :-D

Domi!!!!!!!!!! no wieki wieki, po dupsku powinnas dostac:-p Domi - dziewuszka bedzie;-)

miesiac:szok: jak to brzmi:-D a na kiedy masz dokladnie termin????

racja, Akuku - na dziewczynke sie brzydnie:zawstydzona/y: ja potwierdzam:-p

Ja też potwierdzam, w tej ciąży czuję się sto razy brzydsza niż przy Jaśku :-D

Tili - 13 sierpnia ;-) Całkiem niedługo :-) Gratuluję dziewczynki! ;-)

No ja powiem tak z Alexem to nawet z tymi rozstepami czulam sie pieknie w ciazy(rozstepy dostalam na sam koniec), z Vikim jeszcze lepiej sie czulam, szczuplutka I wogle..a teraz ...?? Toc to dopiero 13 tydz leci a ja juz jak wieloryb. 2 -3tyg. Temu brzucha ciazowego wcale a teraz juz jak na 5 miesiac albo dalej.
Te przebarwienia , pryszcze...no szlak mnie trafia :/:/
Mam wrazenie ze juz zawsze bede tak zle wyglad I sie zle czuc we wlasnym ciele :/:/
Czekam na zime zeby schowac sie w swetry, serio.

Tilli , Domi mam nadzieje, ze to zwiastun na dziewczynke ;-) przezyje wszystko, ale serio moje smopoczucie siega dna, fzn jak widze sie w lustrze.

A jak ja sie taka brzydka czuje a to syn I zonk hehe.
ja mowielam ze nie wazne czy chlopiec czy dziewczynka, zeby zdrowe dziecie bylo, ale serio ja sie czulam piekna w ciazy z chlopakami, sama koncowka byla meczoca fizycznie ale wyglad mi nie przeszkadzal wrecz czulam sie sexi :p
A teraz dupa blada, brzydal jestem I chyba zadnych zdjec nie bede sobie robic bo tylko sie zalamuje :-(

reklama
Akuku - ja też się tak czułam na początku, a teraz....jest jeszcze gorzej :-p Mimo, że kilogramy lecą podobnie, jak przy Jaśku ale wtedy nie wydawałam się sobie gruba (o ile baba w ciąży może nie być gruba:-D), a teraz wprost nie mogę patrzeć w lustro :zawstydzona/y: A wczoraj jechaliśmy z mężem windą i tam było takie zniekształcone lustro - normalnie pogrubiające, tam to dopiero wyglądałam :szok::-D

Do góry