reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Domi no ja z chlopakami nie czulam sie gruba, z Alexem czulam sie dobrze a z Vikim bylam szczupla ja I brzusio ktory wcale nie byl strasznie wielki, dopiero na koniec juz taki spiczasty ale tylko do przodu.
A teraz jakis na okolo sie robi, wielki ogromny ... Cos czuje ze w tej ciazy bede sie zle czula patrzac na siebe, no ale coz chcialam to mam :p
Jeszcze tydzien i usg. Choc watpie by mi cos powiedziala, ale i tak sie dowiem w pl :p juppi hehe

reklama
tili szczupło i tak wyglądasz :-):tak:
a tym 6,5kg się nie przejmuj to raczej zatrzymana woda w organizmie niż tłuszcz,więc szybko zejdzie po porodzie :-)

domi jeszcze trochę i poród,no no ten czas leci... :-(

Anabelko dziekuje dziekuje dziekuje

ja ogolnie spora babka jestem .. no dzisiaj na wadze 76.5 wiec 80 niedlugo strzeli jak nic...
ale niby max w 1 trym mozna sobie pozwolic 4kg, 8 kg w drugim i kolejne 4kg w trzecim
wiec mam jeszcze 5.5 kg do wykozystania na 8 tygodni lol :-D:-D

Tilli po Tobie nie widac tej wagi :-)

Ja nie wiem ile waze,ani ile wazylam kak zaszlam, bo wage mam zepsuta.
Nie jem slodyczy,ani tlustego, fastfoodow itd, wiec nawet jakbym tyla to noc nie zmienie, bo przeciez jesc musze.

Milego dnia laseczki.

My dzis skoczymy do landmarku, tylko nie wiem jak z Alexem bo go plecki bola po wczorajszej plazy ... Moja glupota i wina, ale teraz juz nic nie zrobie, zla jestem na siebie i tyle :/:/

Ide prasowac bo 3 pralki sie uzbieraly...
Mama sie nie odzywa do nikogo, nawet do dzieci !!
A wczoraj alex stukal sie palcem po czole , no i m pyta co Ty robisz ? A Alex mowi, no babcia tak robi...
Ona ma takie glupie gesty i teksty... I nie odzie wytlumaczyc, gorzej jak dziecko. Ale.juz sie nie odzywam :/:/

Za 7 dni jedziemy na wakacje, wiec odliczam :-)
No i usg tez za 7 dni :-)
A za 4 dni wyprawiamy Alexa urodzinki :-)

Zmykam prasowac papa

Witam dziewczyny,
Tili chciałabym tak w 20 tc wygladac, super,
Domi witaj, trzymam kciuki za szybki i lekki porod,
Emalia kochanie a za ciebie tez trzymam kciukasy, ty wiesz już za co :tak:,

A co u mnie...mdlosci, bol zoladka bolesne kolki i w ogole będzie synus, bo calkiem inaczej znosze ta ciaze i tak nie tyje jak przy Matyldzie, wiec czuje całym cialem, ze to chlop, postanowilm,ze na jesien zrobie porządek z ciuszkami po Matysce, czesc zostawię, a czesc będę musiala kupioc, dobrze,ze wozek mam granatowy ,a nie np. rozowy.

tili śliczny brzusio!!! ech, też taki chcę... :rolleyes:

akuku ech te mamy potrafią być wkurzające... :eek: super, że niedługo urlop, tydzień szybko zleci i będziecie mieć labę, tylko my tu tęsknić za Tobą będziemy :-(

anabelka zaklinam Twoją tempkę by wreszcie szła do góry!!!!

emalia no co Ty, głowa do góry!!! ziółka nam pomogą!!! zobacz jaki ja mam piękny cykl po ziółkach, owu w 15 dc toż to dla mnie NIESPOTYKANE!!! Jak mnie ziółka pomagają to Tobie też na pewno pomogą i obie zaciążymy raz dwa!

kasoku współczuję złego samopoczucia <przytul>...
a z tym wózkiem to super, że granatowy, ja jak będę kupować (o ile będzie mi dane...) to tez kupie jakiś kolor unisex :tak:

ja dziś machnęłam progesteron by potwierdzić owulację, odwiedziłam babcię i dziadka, spotkałam się z kumpelą (też stara się o pierwsze dziecko), posiedziałyśmy, wypiłam przepyszny koktajl ananasowo- pomarańczowy z lodami śmietankowymi, w sumie nie wiem gdzie te lody były, chyba je rozbebłali :-D no i w końcu wróciłam do domu. Tempka dziś 36,8 ale mierzona była pół godziny wcześniej niż zazwyczaj no i wstawałam w nocy na sikanko, pewnie gdyby nie to to może by była wyższa :confused2:

wkurzam się bo wszędzie mi śmierdzi kocimi sikami (!), sprawdziłam całe mieszkanie, Rufi nigdzie nie nasikała a mnie cały czas śmierdzi... :wściekła/y:

Ja wozka nie mam, jeszcze nie wiem jaki kolor kupie, zobaczy sie.

Karola cos Ci smierdzi mowisz ?? Mi tez tu smierdzi fasolem :p heh

Kasoku a ja wlasnie na odwrot rosne jak szalona i jakby na to patrzec i na koj wyglad to cora jak nic !!!
Ja juz chce wiedziec :-)
A Ty sie ciesz, chlopcy fajni sa, tacy synkowie mamus :-) hehe

Emalia glowka do gory, w koncu sie musi udac. A powiedz mi jak bylo ze starankami o starszaki ?? Dlugo sie staraliscie ?

Zmykam :-) do pozniej.

akuku eeeee, nie sądzę że to jakiś objaw potencjalnej ciąży bo nie tylko ja to czuję :no:

moja mama potwierdza, ona też czuje ten koci smrodek :sorry:

nawet jak się nie uda to chyba sobie wydrukuję ten wykres bo jest IDEALNY, mój najpiękniejszy wykres od 10 miesięcy! :tak::tak: :-D

akuku pierwszy bladzioch wyszedł Ci w 11 dpo? może się skuszę i też wtedy sobie siknę... :sorry:

reklama
No karola ja nie wiem kiedy mialam owu ale to bylo 9,10 albo 11 dpo :-) tylko wszystko zalezy jak szybko hormon wzrasta :-)
To testuj testuj :-) ja kciuki trzymam :-)

Do góry