reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

akuku eeeee, nie sądzę że to jakiś objaw potencjalnej ciąży bo nie tylko ja to czuję :no:

moja mama potwierdza, ona też czuje ten koci smrodek :sorry:

nawet jak się nie uda to chyba sobie wydrukuję ten wykres bo jest IDEALNY, mój najpiękniejszy wykres od 10 miesięcy! :tak::tak: :-D

akuku pierwszy bladzioch wyszedł Ci w 11 dpo? może się skuszę i też wtedy sobie siknę... :sorry:

Karola - ekhmm... u mnie w 9dpo:-D:-D wiec wiesz tego, no jutro moze juz???????? LOL

dziekuje dziewczyny za przemile komentarze:zawstydzona/y: a wszyscy tutj dookola mnie komentuja ze ja juz taaaaka duza:zawstydzona/y: no nic to:-D najwazniejsze zeby Mala rosla ladnie

ciekawa jestem co tam nosicie pod serduszkami - Akuku i Kasoku :-D

Sloneczko - a co u Ciebie? jak tam 3 serduszka??????

Emalia - nie mozesz przestac wierzyc, nie mozesz po prostu nie mozesz, to wlasnie wiara dziala cuda :*

reklama
Tilli ja ?? No jak to co :p z pewnoscia dziecko !! Heheh
A yak na serio to sama viekawa jestem, ale obstawiam ze dziewuszka, robie zaklady.
100 f na dziewuszke :p !!

Tilli ja mam dwa razy wiekszy id Twojego , a szczegolnie wieczorami. Z chlopcami brzuch mialam caly czas nisko a teraz wysoko i wielki ogromny, z dnia na dzien.
M dzis powiedzial ze wygladam na wysoka ciaze, a wierzcie lub nie duzo nie jem, wiec nie wiem co to tam rozpycha skoro maluch ma jakies 6 cm ??
Szczerze to wie zalamuje patrzac w lustro.
Z Vikim na tym etapie chodzilam jak w skowronkach !

Tilli jak inni mowia ze duzy to pewnie nas tu w jajo robisz i zmieniasz zdjecia w photoshopie hahahha !!!
No komu wierzysz nam czy im ??

Ostatnia edycja:
Akuku - mialam tak samo - pamietasz? i pare razy stwierdzono - po prostu gazy i tyle
do tej pory mam wiekszy wieczorami

do poki rano sie budzisz i czujesz sie lzejsza i brzuszek jest mniejszy a rosnie wraz z dniem - to wszystko ok:tak:

poza tym polozna mi powiedziala ze miesnie juz sa tak wyrobione po 2 ciazach ze rozpycha je szybciej gdzie przy pierwszej ciazy musi po prostu zerwac miesnie troche:tak: dlatego od razu widac wszystko:tak:

Tilli no pamietam , pamietam. Ale ja serio nestem w szoku ze mam tak wielki brzuch bo na serio wieczorem wygladam jakbym zaraz miala rodzic heh.
Ja liczylam po cichu na to ze szybko nie bedzie widac, a tu na odwrot :/
13 tydz. A ja mam brzuch wiekszy niz przy 20 tyg :/:/

A gazy na pewno bo wieczorem robie koncert ;/:/przez co zasnac nie moge heh

Jade do sklepu bo ostatnio pomidory jem na peczki na kanapkach tak mi smakuja jak nigdy :-) . Wiec na jutro na sniadanko, bo wieczorem chlebka staram sie nie jesc :-) :-)

Karola rob jutro hehe, ajak nie wyjdzie to 11 dpo :p :-)

Akuku:szok: ja pomidory od 2 miesiecy jem kilogramami lol:-D:-D dziewuszka jak nic:-D

pomidory, szpinak i twarog normalnie codziennie:-D
do tego czeresnie, jablka, kielbaski (najlepiej z grilla) i moglabym tylko to
aaa no i owsianka lol

9dpo, 12 dpo, 15 dpo :-D rozplanowane:-p

ale ja uwazam ze testy z allegro sa dupne:sorry:
mi taki test pokazal negatywa kiedy taki z tesco mial wyrazna kreske:confused2:

reklama
Do góry