reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

testów owu nie mam bo stwierdziłam, że to strata pieniędzy...

do dupy z takim cyklem...

szlag mnie trafia...

mój mężuś umówił się na jutro z tą siksą :wściekła/y:

normalnie mam tego powyżej uszu!!!

reklama
Karola trzymam mocno kciuki aby ten cykl byl Twoj...

Ja dzisiaj trzeci dzien z clo i cos mnie podbrzusze kluje wiec chyba lek dziala;D mam nadzieje...troszke sie uspokoilam i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.....we wtorek mam wizyte u lekarza....

Karola - jak to sie umowil???:baffled::baffled::baffled:
ja mysle ze popapranie tego cyklu ma zwiazek z ta cala sytuacja..
wszystko sie odbija na temp cyklu i hormonach...

Smerfiku
- trzymam mocno kciuki!!!&&&

jestem bardzo ciekawe co u Pandorki.....................

Hej dziewczyny

ja byłam wczoraj na wizycie wszystko jest pieknie mala juz jest glowa w dol.. wazy 1880g pokazac buzi nie chciala bo ciagle sie zastawia raczkami... i do tego mala boxerka bo niezle mnie tam w dole boxuje.. hja przytylam dopiero 1,2kg :-) do tej pory chudlam i wkoncu cos nabralam:-) mam zdjecie pipuni wiec pewnosc 100% specjkalnie dla meza poprosilam:-D jedynie mam male bakterie w moczu musze pic zurawinke i wiecej wody:tak: Dostałam tez zaszczyk na konflikt moj :tak: za 2 tygodnie kolejna wizyta kolejne USG i KTG i dostane juz skierowanie do szpitala:tak: a tam 7 pazdziernika powtorka wszystkich badan i oprowadzenie po oddziale i ustalenie kwesti porodu w wodzie czy na kucakja itp..

KArola a po jakiego grzyba on sie z nia umawia:confused: ja bym chyba na twoim miejscu wyslala jej smsa z meza kom umowila sie z nia i jej wpier.lila!!!!!!!!

Akuku jak zdrowko??

Kamilka fajnie ze dzidzia rosnie i ze zdrowa :*

Karola po jakiego pierona on sie z nia umowil?

Tili ,akuku ,anablko jak sie czujecie?

A mnie zalewa ,mam tyle sluzu , chyba nigdy tyle nie mialam;p to chyba dobrze prawda?

reklama
Kamilko - no Twoje 1.2kg w porownaniu z moimi 11kg:zawstydzona/y: ahhh...
ciesze sie , ze wszystko dobrze na usg :tak:

Smerfiku - no pewnie, ze dobrze!! czyli, ze sluz plodny tak??

a jak sie czuje? raz dobrze raz kiepsko ale ogolnie zyje normalnie, i oszczedzam sie tylko troszeczke..
licze na cud i tyle:sorry2: nie potrafie 'lezec' na mozg mi padalo, nerwowa bylam, co sie odbija na wszystkich dookola

moze wezmiecie mnie za wariatke ale czym normalniej sie zachowuje tym lepiej sie czuje:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry