Akuku na którego sierpnia masz termin ?

ja tu będę wieści oczekiwać - jak coś to nam napisz
Kasoku- słodziak z niego taki - jak cie ugryźć ugryź go od razu spowrotem
Anabelka- zawsze się narzeka ze się chce a nie moze schudnąć hihi aniżeli przytyć ale taka twoja musi być natura
Smerfik- przyczyna jakaś musi być, zmień lekarza rób wszystkie możliwe badania, a jak ci ten nie zleci to idź jeszcze do innego, nie ma co się trzymać jednego lekarza jeśli on nic nie robi tyle czasu,mam nadzieje ze szybko znajdą przyczynę i przyjdziesz się tu pochwalić dużym brzuszkiem i dzidzia

,
U mnie się nie będzie kreowało rodzeństwo dla Xymka i aż strach mam nadz. że jedynakiem nie będzie, no ale co ja mogę

- zawsze coś - hah, teraz mieliśmy przeprowadzke wiec było co robić - z Polski przyjechaliśmy a tak mi się nie chciało wracać ale kasa się skończyła i trzeba było do domu

, ja aktualnie doprowadzam swoje zdrowie do porządku także i tak w sumie nie mogę dziecka na razie oprócz tego że nie ma z kim haha, mam jakieś dziwne zawroty głowy, szumy w uszach i inne takie a MRI glowy robiony I ok, błednik ok, szukam dalej , a i mam w planach zapisać się na studia w końcu! Mam nadzieje ze dam rade to pociągnąć wszystko bo oczywiście ex ma w D.. wszystko ja robie,yh