reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Ale namodziłyście :) ja dziś w Homesense szalałam.
Ja miałam testy owu analogowe i nie chcę ich już nigdy widzieć na oczy - zgadywanie, czy kreska jest już wystarczająco mocna, czy nie - to nie dla mnie. Dwa cykle na nich jechałam i podziekowałam, teraz mam Clearblue Digital i za 3 dni zaczynam sikać - na dodatek z moczu porannego, co dla mnie jest kosmicznym ułatwieniem. Tylko ze one tutaj kosztują £25 za 20szt (Amazon), a w PL jakieś strazne te ceny są :/

Karotka, takmi się zdaje, żeś zaciążyła, Waćpanna ;)

Witam nowe forumowe dziewczyny!

reklama
Kasoku pozytywny test to taki,gdzie druga kreska jest tego samego koloru lub mocniejsza od tej kontrolnej.

Tak w ogóle to ja już zaczęłam staranka jakiś czas temu i w tym cyklu kończę boboseksy :) Nie zaczęłam więc od listopada,ale przypadkiem trafiłam :)

Otoz to, moje krechy moze nie sa mocniejsze od kontrolnej, ale na tym samym poziomie, wiec zobaczymy, ale chyba rezygnuje z testow owu, bo za bardzo sie nakrecam, sprobuje nic nie robic, jak przy pierwszej dzidzi.

hello
ale u mnie leje... i niech pada cały dzień przynajmniej ludzie mi sie nie będą kręcili za bardzo. dzisiaj kupuje ostatni test i robie go jutro. w środe/czwartek powinnam teoretycznie dostać @ ale coś z mojej dziwnej temperatury tak nie wychodzi...

dobra ide do pracy

karotka
pochwal sie testem :)

Witam sie poniedzialkowo ;))

Karotka Skarbie gdzie sie podziewasz? Czekam tu od rana na dobre wiesci od Ciebie :D

U mnie dzisiaj w miare ladna pogoda, najwazniejsze, ze nie pada ;) W koncu moze wyjde z mloda na spacerek troszke sie dotlenic. Dzisiaj jakos zle spalam. I do mlodej pare razy wstawalam w nocy.

Milego dnia zycze Kochane :*

Cześć dziewczyny :* No i mamy poniedziałek,"ulubiony" dzień wszystkich pracujących i uczących się :-D.
mamolinka,Satchkat no właśnie @ nadal nie ma,w sumie chciałam dzisiaj testować,ale ze strachu przed rozczarowaniem zrobię to chyba jutro lub pojutrze :-D Chociaż korci mnie jak nie wiem....
missiiss pochwalę się...jak zrobię :-D Kurde,jeszcze 1-2 dni i wtedy na pewno już zatestuję...póki co,4 dzień bez @..
Czuję się jakoś dziwnie dzisiaj...Taka ospała,zmęczona,ale nie wiem czym.:no:Muszę zrobić młodej śniadanie...i sobie herbatkę.:-) Ale nie chce mi się wstawać sprzed kompa hahaha :-D:-D
A co u was kochane?

Kochana no nie, ja tu zle sypiam od rana oczekuje, a Ty jeszcze nie zatestowalas haha, nie ladnie nie ladnie ;P Ja sie stresuje tak mocno, jakbym to ja mialam testowac. Moja mloda juz po sniadaniu bajki oglada, a ja jeszcze lenie sie w lozku. A ja chyba niedlugo musze sie podniesc i wyjsc z domu troche , a pozniej eksperymentalny obiad kurczak w czekoladzie :D Ciekawe co z tego wyjdzie :P

mamolinka dzięki i to super,że się tak mną przejmujesz,kochana jesteś :*;-) Nooo,w sumie mnie nosi,żeby do tej apteki skoczyć,ale po prostu nie chcę się rozczarować...Jutro zatestuję już na pewno,obiecuję.
Kurczak w czekoladzie? Hmmm...powiem ci,że ciekawy pomysł,musisz koniecznie dać znać jak wyszło.,;-) Nie wiem czemu,ale taki przepis kojarzy mi się z babeczkami w ciąży.:-D:-D

Tak, ja kocham poniedzialki miloscia goraca i czysta...

Karotka, rozumiem itd, ale wez sie kobieto zlituj i nasikaj na patysia...

Mamolinka, ja moge zareczyc, ze kurczak marynowany w kakao, cynamonie, kminie rzymskim i miodzie jest bardzo si, takze taki z czekolada pewnie tez bedzie. Bardzo fajnie smakuje takie polaczenie.

Ja mam jakas komedie z tempka... No kurde, baby, od kiedy zaczelam mierzyc, to sie budze pol nocy. A teraz najlepsze - w nocy z piatku na sobote przez sen wygrzebalam termometr spod poduszki, wyjelam z opakowania i dalej nie wiem, co, ale obudzilam sie o 4 z minutami i zaczelam go szukac, znalazlam zawiniety w faldy koldry. No ja pie*dole!!!

reklama
Kochana nie kaz nam czekac do jutra, smigaj do apteki i rob test :P Dam napewno znac jak wyszedl kurczaczek, ale podobno jest wysmienity, palce lizac:D

Satchkat to ja poprosze przepis napewno wyprobuje, lubie eksperymenty o nietypowych skladnikach, ale idealnym smaku ;) He ja mam nastawiony budzic na 6:30 zeby tempke mierzyc a odkad zaczelam to robic to budze sie bez budzika. Ja mam dziwna ta tempke caly czas niska i bez zadnych skokow a dzisiaj juz 14 dzien cyklu, ale czekam cierpliwie dalej i seksuje mojego eMa :D Jeszcz z 2-3 dni staranek i koniec, nastepna faza to bedzie czekanie do testowania... Oby jak najszybciej do 20-11

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry