Siemaneczo dziewczyny te stare i te nowe ;-)
Krotka00 ja również jestem bardzo ciekawa

może posłuchaj dziewczyn i zrób ten teścik cio ? hihi
Miciur-ka myśle , że Twoje dolegliwości mogą być związane z małą fasolką w brzurzku , trzymam kciuki aby tak było :-) i również daj znać jak tylko będziesz wiedziała czy to ciąża
A ja potrzebuje porady od Was kochane , czy są jakieś sposoby na synka ? czytałam że jeśli do zbliżenia dochodzi w dniu owulacji lub dwa dni po wtedy będzie chłopak ... jeśli przed wtedy dziewczynka ... nie mam pojęcia czy w to wierzyć hmmm jest to wyjaśnione sensownie , dlaczego tak się dzieje ...mój lekarz twierdzi że nie ma sposobu ...
przy wcześniejszych ciążach nie sprawdzałam kiedy mam dni płodne , temp. nie robiłam testów itd poprostu się kochalismy

teraz czekam na @ i chce kupić testy ow. i tak myslę czy jest to dobra metoda , jednak czekasz liczysz stresujesz się ... nie lepiej poprostu dużo się kochać i w końcu się zaskoczy prędzej czy póżniej ... nie dać się zwariować w tym wszystkim ...
czy wogóle człowiek ma wpływ na to żeby zaplanować płeć czy poprostu to i tak gdzieś już zapisane jest ?
jej ale mam mentlik w głowie , mam nadzieje że to co wystukałam będzie zrozumiałe o co chodzi ;-)
i dla tych dziewczyn , które juz się dłużej starają :
Mam przyjaciółke tak strasznie chciała dziecko i 3 lata starań i nic ... nagle odpuściła sobie i kiedy już jej było wszystko jedno zaszła w ciąże

,teraz jest szczęśliwą mamą

a jeszcze niedawno strasznie płakała że nie może mieć dzieci itd. więc dziewczyny głowa do góry a napewno będzie dobrze

wiem że czasmi jest to spowodowane różnymi chorobami itd. ale to jest tylko przykład że nie zawsze , dużo zależy od nastawienia psychicznego ... pozdrawiam i milego popołudnia