pierwsza noc od dni kiedy Mody spi a ja sie obudzilam z bolem ne do opisania i wrecz blagam Boga bym w ciazy nie byla bo musialam sie najesc moim tabletek

jak okaze se ze teraz nie wyszlo jednak wstrzymuje sie ze staraniami dopoki nie rozwiaze tej cholernj sytuacji
juz mam dwie diagnozy, jeszcze neurolog i psychitra mi zostal

na razie doszlo do tego przeziebienie i w ogole zdycham powoli
dziekuje dziewczyny za tulaski dla mojego syncia
wydaje sie ze dzialaja bo dzisiaj spi jak susel!
ospa byla dla niego tak okrutna, ze wylaly mu krwia oczy i tak spuchly iz wczoraj wyladowalismy na ostrym dyzuze
ale chyba to byl moment przelomowy bo potem jakby za dokneciem czarodziejskiej rozdzki od godziny 17 byl jak inne dziecko.. no i spi.. to najwazniejsze
Kasoku - dziewczyno, ty masz objawy depresji
spytam sie szczerze czy jestes pewna ze chodzi o te dwie kreski?
zeby pozniej nie okazalo sie ze kreski beda a ty dalej pesymistycznie patrzysz na wszystko :-(
obejzyj ten film 'the secret' blagam cie,
Miciurko - co za balwany!!!!!
co do samochodow, moj kolega ostatnio mial problemy z autem, cos mu padlo w silniku i samochod na podjezdzie, wiec zaczal uzywac samochodu zony, i mu kolej w dupe wjechal, wiec samochod na podjezdzie do naprawy (spora akcja) z ubezpieczalni dostal auto zastepcze i jogo zona wjechala w bardzo duza kaluze i silnik pekl na pol!! wiec teraz ma 2 auto zastepcze.. wszystkie w przeciagu 10 dni
ale jestem glodna.. i mnie trzesie
ale leki zaczynaja dzialac
dzisiaj jutro i pojutrze siedze w domu z malym, mysle ze juz jutro moglabym go poslac do przedszkola (w normalnej sytuacji) bo juz ma strupki ale nie chce by mi go tam przeziebili, poza tym w czwartek mamy wizyte u specjalisty okulisty aby mu te oczy jeszze raz zobaczyl
no i sie ucieszylam bo w pracy nie mam juz zadnego urlopu a wiadomo tydzien w domu tydzien bez kasy
to szef mi powiedzial ze moge 'pozyczyc' 3 dni z przyszlego roku ale musze codziennie przyjsc ok 19 na godzine czy dwie i zrobic najwazniejsze wpisy do kompa - nie ma spraw! i nawet lepiej bo do tylu nie bede z robota
aaaa no i nasz auto tez wczoraj padlo
i to jak rano mielismy jechac na ostry dyzur
my tu szybko szybko cala rodzina do auta - a tu klops

rozrusznik do wymiany
jak ne urok to sraczka nie?
ale ja to pozytywnie patrze bo maz wlasnie w zeszlym tyg dostal bonus swateczny i sie smieje ze rychlo w czas

wiadomo ze byloby lepiej sobie te kaske na swieta wydac ale damy rade swieta na skromnie przezyc dobrze ze byla kasa na nieplanowane przeciwnosci losu