reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Hej :-)

Powtórzyłam test - tym razem o 4 rano :-p Są 2 kreski :-) Chyba powoli mogę zacząć się cieszyć :-D

Więc dzięki wszystkim, które wczoraj mi gratulowały, a ja się bałam podziękować :-D

Saguaro - gratuluję jeszcze raz :-)

Tiluchna - biedny maluch :-(Dobrze, że już z nim lepiej. Oby szybciutko wyzdrowiał!

A ja do czwartku siedzę z małym na zwolnieniu. Mieliśmy ciężką noc, obudził się z gorączką, miał okropny kaszel. Potem marudził, nie chciał spać, więc i ja jestem niewyspana...

reklama
witajcie
ja jestem zabiegana bo kombinuje z samochodem , ale naprawde nie wiem czy to wielki zbieg okolicznosci czy naprawde ci faceci cos tam rozwalili bo ich bylo dwoch i wszystko tak macali i ciagneli jak by ten samochod byl conajmniej atrapa posklejanym na tasme klejaca albo pritt stick
baffled5wh.gif
, tak czy siak - nastepny problem na glowe - bo jeszcze nie dziala a jest na parkingu na ktorym moze zostac tylko do dzisiaj do 17.50 a ja do 18 pracuje ;/;/, opchne go na czesci bo raczej nie oplaca sie go juz naprawiac... sama nie wiem co z tym fantem zrobic..
shocked2.gif

tulichna- to ty masz podobne szczescie z autami co ja :D, ale bidulek ten twoj syncio ojojo, a ty jak sie czujesz co ci bylo wiesz? no trudno z tymi tabletkami nie raz czlowiek bierze w ciazy nawet na poczatku bo nie zdaje sobie sprawy ze blogoslawiony stan jest... badz dobrej mysli no i nie moge sie doczekac soboty na twoje testowanie ;), aha no i szef dobrze ze idzie ci na reke ze tu mozesz pozyczyc tam odrobic u mnie to by cie jedynie wysmiali

domi- GRATULUJEEEEE!!!!!!!!!! hahah ale dobra jestes nie wytrzymalas i az o 4 rano robilas hihi wow! ale swietna wiadomosc ! szybko poszlo hihi

saguaro- super ze juz wiesz napewno co i jak - no i raczej bedziesz sierpien - fajny miesiac jeszcze z maluszkiem zdazysz na specerki wychodzic w lato :) hih

u mnie dzis praca wre juz zdazylam zrobic curry kokosowe i gotuje zupke kalafiorowa :-D no i z autem kombinuje

a w ogole z okazji mojego zwolnienia na ktorym juz siedze 6 miesiecy (bedzie pod koniec grudnia) to zapraszaja mnie na 'ROZMOWE' z HR za tydzien hihihi oj ciekawe :-D

kasoku- moja droga musisz sie czyms pocieszyc co ci sprawia ze jest ci lepiej, moze skup sie wiecej na corci i na jakims hobby czy cos zeby az tak nie myslec bo mi tez to pod depresje podchodzi niestety- no coz sama szesliwa jakas nie jestem itd. i walsnie tez kombinuje jak to zrobic zeby sie mniej meczyc itd.

w ogole suwaczek mi sie zawiesil juz ktorys dzien z rzedu pokazuje mi to samo ile dni i lat - chyba zastyglam albo cos... ;]

butterfly- fajny masz ten 1 suwaczek :-), hih, a swoja droga to ile chcesz na zwolnieniu przesiedziec? i dlaczego jak mozna spytac? az tak zle bylo?, ja z moim lekarzem gadalam i on mi mowi zebym nie wracala tam bo sobie calkiem rozwale plecy, wiec super mam ze on taki fajny i nie robi problemow z wypisaniem cert-ow,

reklama
Maciurka okropnie? mało powiedziane ... Poszłam na staż z UP, ponieważ nie mogłam znaleźć nic lepszego stwierdziłam że każdy grosz się przyda i co mi tam szkodzi, umowę dostałam od 3.09 do 31.01.2013 -> na początku było fajnie. Ale organizatorka stażu zaczęła się na mnie wyżywać za małe utargi i stosowała mobbing i groźby. Nie wytrzymałam psychicznie i poszłam na zwolnienie. Nie wiem ile będę mogła ciągnąć L4, prawdopodobnie mogę do końca stycznia. W ogóle na same wspomnienia robi mi się nieprzyjemnie. Ostatnio byłam podpisać urlop i nie obyło się bez kłótni i aluzji z jej strony

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry