reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

troszke mnie nastraszylyscie ta ciaza pozamaciczna:-(

czytam was ale nie mam sily odpowiadac
mam dola
dzisiaj moj 49dc :baffled:
zaraz sie porycze...
i jak na zlosc juz nic mnie nie boli

ehh ide kupic choinke

reklama
Oh nadrobilam was.... wybaczcie jesli kogos pomine :-)

Smerfetko- ja w ciazy krwawilam w terminie @ przez pierwsze 2 miesiace potem miesiac nie i w 4 miesiacu znowu. W 3 miesiacu robilam kilkadziesat testow i zaden nie wyszedl pozytywny, lekarz wyslala mnie na sug bo podejrzewal cyste juz jakis czas a tu prosze....13 tydzien ciazy byl.
Wiec teraz nie wiem co ze mna jest. Mdlosci mam okropne cycki mnie bola itp ale czytalam ze to moze byc od PID.... ogolnie dzieki dobrej duszy wiem ze jest to zapalenie miednicy malej.

Tulichna moze jeszcze za wczesnie? ;-) a co do mnie to oporstu zgubili wiec nie wiem nic...

Akuka jesli moge spytac... czy dziecko sie urodzilo zdrowe?

maciur-ka ja mialam niedawno (w lipcu) operacje nogi bo sie wywrocilam tak ze mi sie wykrecila stopa do tylu, cala kosc kostki sie pokruszyla , kosc strzalkowa pekla w 5 miejscach.... mam teraz sruby plyty i kawalki metalow. Dostalam rachunek za operacje przyjecie na AE rentgeny itp i hospitalizaje na 25tysiecy euro. Na szczescie medical card to pokrywala bo nie wiem skad bym wziela....

edyta- jak juz pisalam zgubili moje wyniki.... wiec nie wiem czy jestem w ciazy

tiluchna - puki nie ma @ jest nadzieja, wydaje mi sie że te kreski na testach były lewe bo po czasie. Lepiej nie wkręcaj że coś było i nie wyszło bo lepiej niepotrzebnie się nie dołować, a wręcz przeciwnie. Podejdź do tego inaczej. Masz długie cykle nieregularne, Tak na prawde nie wiesz kiedy byla owu i kiedy ma być @ więc wszystko jeszcze przed tobą i myślę że możesz nas tutaj bardzo pozytywnie zaskoczyć różowymi tłustymi kreskami. Wiesz tak na chłopski rozum test w 8 dniu po owu właściwie nie miał prawa wyjść więc coś było nie tak zrobione. Cierpliwie czekaj i zrób może test w poniedziałek, najlepiej innej firmy.

Pam - właśnie tak to beznadziejnie jest że najczęściej nieszczęścia idą parami :dry:

Lorelain
hmm jestem 100% pewna ze jesli owu nastapila to piatek 23.11 albo sobota 24.11
bo czwartek ok 17.00 byl jeszcze 19mm pecherzyk dominujacy
a piatek rano kreska testowa byla o niebo ciemniejsza od kreski kontrolnej wiec 12-24h na owu
dodajmy max 16 dni
wychodzi poniedzialek

a co... jesli pecherzyk nie pekl jednak? czy wtedy cykl sie wydluza?

no tak ja tez sobie mowie, ze testy byly do dupy i po czasie
takze ja juz mam dosyc z cieniami i cieniutkimi kreskami dopoki nie zobacze konkretow

Ja siedze i nie wiem co ze soba zrobic.... dodatkowo poklucilam sie z moim V.... on nie rozumie czemu tak to przezywam. Baaa on nawet nie wie co dokladnie sie dzieje bo nie spytal a jak prbowala mu powiedziec to zajety byl swoim xboxem.... a wczoraj wieczorem sie dziwil ze nie chce sie do niego tulic i z nim nie rozmawiam.... Teraz wlasnie sie obudzil i dalej mu sie wydaje ze jest wszystko cacy....

Cześć dziewczyny! :-)

Tyle naprodukowałyście, że aż trudno mi było nadrobić :szok: Ale udało się, uff :-D Tylko już zapomniałam co komu miałam odpisać :-D

Krowkabordo
- współczuję Ci bardzo, trzymaj się!

Pam - nieciekawie, zwłaszcza z tymi zaginionymi wynikami :/ Mam nadzieję, że szybko wrócisz do zdrowia i jeśli jesteś w ciąży to z dzidzią wszystko będzie ok

Smerfik - no to ja już oficjalnie GRATULUJĘ!! :-) Bo po tylu pozytywnych testach to już nie ma mowy żebyś nie była w ciąży :tak:

Miciurka, Pandora, Lorelain
- to ja trzymam kciuki jutro za Wasze testowanie! Chyba jak tylko wstanę to polecę do kompa sprawdzić co tam u Was wyszło :-)

Przepraszam, jeśli coś ważnego pominęłam, ale strasznie duuużo piszecie :-D

pam tak to jest z facetami... jak mu chcesz cos powiedziec to albo zajety albo nie slyszy a gdy juz jest po fakcie to sie pyta czemu mu nie powiedzialas....

DZiewczyny jak ja kocham jak juz jest 13 i juz mnie nie mdli ani nic mi sie nie dzieje.... haha

pam - hmmmm z tego co pamiętam to twój partner jest dużo starszy więc chyba już powinien takie rzeczy rozumieć, zwłaszcza jak przeprowadzenie poważnej rozmowy jeśli komuś jest źle. No ale z drugiej strony tak to już z facetami jest, czasami jak dupy wołowe. Oby sie szybko opamiętał.

tiluchna - a jak Ci wychodziły testy w poprzednich ciążach? było pozytywne pzred terminem @?

no to mam kolejne podejście do odpalenia auta ... tzn męża wygnałam na ten mróz :sorry2: ... ja chce na zakuuuupy

no i duuuuuuuuuuuuuuupa nie udalo się, nie nawidzę być w domu uziemiona. Młodego roznosi, chciałam go zabrać na jakiś plac zabaw zamknięty, albo pojechac do jego kolego no albo do Ikei, a tak to nawet nie mam rzeczy na obiad i dzisiaj pizza będzie.

Ostatnia edycja:
reklama
Lori to u Was tak zimno ze samochod nie chce odpalic ?? Ja tez jestem uziemniona bo maz zabral auto do pracy a wroci dopiero ok 18tej,wiec tez musze siedziec w domu,dobrze ze jutro ma wolne wiec sobie odbije :-p co do mrozu to ponoc w tym roku u nas ma byc bardzo zimno,zobaczymy :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry