reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Cześć dziewczyny! ;-) w końcu wylądowaliśmy w domku! W czwartek jak ruszyliśmy w drogę tak 2 h kulaliśmy się do Poznania bo drogi były masakryczne, jeszcze wczoraj jadąc na wizytę wpadliśmy w poślizg i nas zarzuciło z 2 razy o 180 stopni :baffled: MASAKRA! na szczęście nikt nie jechał z naprzeciwka i w nic nie trzasnęliśmy skończyło się tylko na strachu! Jechaliśmy samochodem siostry ( która z resztą prowadziła ) i siostrzenicą i pierwsze co to się wystraszyłam czy nic się nie stanie małej :baffled::no: wrrr, na szczęście nie była świadoma tego co się stało i spokojnie sobie siedziała w foteliku.

Z wizyty:

Jak się okazało i słusznie podejrzewałam nie mam w ogóle owulacji :-( USG 22 dc nie ma jajeczka i raczej już nie będzie ... Robimy stymulację i dostałam CLO, jak się uda monitoring wypadnie na 23 grudnia w niedzielę ( ale doktor mówiła,że mnie przyjmie - tylko mam dać jej znać smsem w 1 dzień @ że się zdecydowaliśmy już na stymulację ). DO tego standardowo badania: TSH,prolaktyna i testosteron.

Ostatnia edycja:
Basik - zrób sobie pod wykresem opcję komentarzy...oczywiście jeśli chcesz ;-) ... trzymam kciuki żeby tempka szła tylko w górę :-) ... z poprzednich ciąż mogę powiedziec że objawem był brak bóli jak na @ ale za to pobolewania w dole kregosłupa zaraz po owu, w kazdym cyklu pozytywnym tak mialam , więc uznaję to za prawidłowość :)

butterfly - kurcze przykro mi że tej owu nie ma , ale z drugiej strony dobrze że wiadomo co jest i że to nic gorszego. Teraz jak wiadomo co robić to już prosta droga do sukcesu :tak::tak:

Ostatnia edycja:
Butterfly to mieliscie przygody po drodze...dobrze ze nic sie nie stalo i na strachu sie skonczylo...
Co do wizyty to dobrze ze wiadomo na czym stoisz...i jestem pewna ze stymulacja przyniesie zamierzone efekty ;-)

witajcie:-)
ciasto upiekłam, teraz zabieram się za sprzątanie ale najpierw przyszłam zobaczyć co tam:-)

smerfik- gratulacje!!!!
tiluchna- w takim razie trzymam kciuki żeby @ szybko przyszła:tak:

ja testuję jutro, w sumie chciałam już dziś ale jakoś się powstrzymałam:-D podbrzusze trochę pobolewa ale nie jest to ból jak na @, no i plamień nie ma a być powinny najpóźniej od wczoraj... okaże się jutro czy to nie siła autosugestii:-D

Pandora co za pysznosci upieklas ??

Za testowanko trzymam kciuki,jutro rano daj znac koniecznie :tak: kto jeszcze jutro testuje ??

Jak ja wam zazdroszcze tego testowanka ...ja to musze jeszcze miesiac poczekac albo i dluzej to wszystko zalezy za ile @ dostane :zawstydzona/y:

Dziewczyny wczoraj pierwsza akcja, bo już 13 dc. Z dupą do góry leżałam :D Ostrzegłam mojego, że teraz będzie miał dość hehe. Ale z drugiej strony mam wrażenie, że to, że juz Aniela jest to cud i przy terato mojego nic z drugiego nie będzie... Już schizuję, a to dopiero teraz zaczyna się 4 cykl starań...

Smerfik gratulacje, prześlij do nas trochę płodności :D

butterfly zgadzam się, z Lorelain, że jak już wiadomo o co chodzi, to jest coraz bliżej :)

Basik - ja już nie pamiętam jak to ustawialam bo to było rok temu, ale spróbuj kliknąć tak jak pisałaś w komentarze dla wszystkich i zobaczymy

edyta - z drugiej strony z tym testowaniem to jak na bombie zegarowej. Chyba boję sie zobaczyć tylko jedną kreskę :sorry2:

pandora - no to jak się uda to już w trójeczkę jutro testujemy, zawsze to raźniej ;) ... bede jutro sprawdzała z samego rana jak wam poszło :tak::tak::tak:

rojku - ja tez tak schizuję że mam jedno i juz drugiego nie bedzie,ale cały czas staram się te myśli z głowy wyrzucać i powtarzam sobie że musi być dobrze

puki nie poczniemy nie spoczniemy hihi

kurcze chyba mnie zaczyna pobolewać jak na @ :( :(

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki dziewczyny ;-) wczoraj troszkę się podłamałam,że już w takim wieku potrzebuję stymulacji:baffled: ale ani my ani moja lekarka się nie podda dopóki czegoś nie zdziałamy. Startujemy z CLO i zobaczymy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry