reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Krowkabordo - mocno tule :-(

Pam - ale to jak?? zgubili w ogole twoje wyniki???? czy po prostu pomylili.. nie rozumiem jak tak mozna:wściekła/y:
widzisz ja tez sie teraz ciesze ze jednak nie ciaza bo tyle ile ja antybiotykow teraz bralam itd to szok

ja na prawde wole sobie zaczac ten cykl na mega mega zdrowo! tak jak powinno byc :-)

moj Piotrula ma na drugie Mikolaj po moim najukochanszym dziadku :)

Dziewczyny, naprawde jestescie mega silne, po tylu poronieniach :zawstydzona/y:
ja nie wiem co sie stalo w tym cyklu ze 3 testy byly powiedzmy prawie pozytywne a nic teraz nie ma.. albo faktycznie cos tam sie mega pokitralo , albo byl sobie zarodek i juz go nie ma.. nie wiem
wole myslec ze mialam 3 feralne testy i tyle :)
i obiecuje z reka na sercu teraz po owulacji czekam minimum 14 dni do testu i tyle i tak bedzie bo dostalam nauczke :)

reklama
tiluhna
nie?? a ja byłam pewna na 100 % że jesteś. ;-) no alejak się cieszysz ze nie jesteś to wszystko ok :tak: a po 5 minutach po wyciągnięciu z kosza co jest ?? :-p nie no dobra żartuje nie patrz masz racje choć ja bym nie wytrzymała i bym podglądneła;-).

ehh narazie jojca mnie nie bola ciekawe czy zaczną jak pójde do pracy, chyba na widok wnerwiających mnie klientów będą wyły jak do księżyca.... ehh kiedy to sie już skończy kiedy będewiedziała że nie mam pamien i ze tempka ładnie rośnie już choćby nie na ciaże ale że cykl się cacy zrobił a nie że faza lutealna do bani... ehhh :zawstydzona/y:

dzien dobry wszystkim staraczkom, zaciazonym i tym nie zaciazonym.
tak jak planowalam testy robic miedzy 4 a 6 zrobilam i w ciazy nie jestem, no nic bedziemy sie dalej starac. teraz testujem w sylwestra.
nie bylo mnie bo bylam troche zajeta, troche Emily choruje i do tego zabkuje, ale nadgonilam was i tymwszystkim z dwoma kreskami bardzo gratuluje.

Missiiss - zabrzmi to dziwnie ale ciesze sie glownie dlatego ze wszystko jest jasne
znaczy bedzie jak ten cholerny okres sie pojawi :wściekła/y:;-)

ale ten cykl byl taki eksperymentalny tak czy siak
w tym cyklu wyjelam spiralke, kwas foliowy od niedawna biore, wczesniej te antybiotyki,
a teraz ladnie od 1 dnia okresu i olejek z wiesiolka i castagnus i witaminki i ladne mierzenie tempki... takie poznawanie swojego organizmu
zdrowa dieta, wroce do cwiczen...
o tak:)
a moze na sylwestra bede miec dni plodne hihi :-D

no i nie patrze do kosza, nic a nic
powiedzialam mezowi zeby w cholere wyrzucil na dwor juz worek:tak:
co za duzo to niezdrowo:sorry2:

sloneczko - witaj dawno faktycznie Cie nie widzialam, oby Emily szybko i bezbolesnie zabki przyszly

Tulichna - powodzenia w nowym cyklu!!

mississ- to zapraszam na enpr.pl zeby robic wykresik ja tez dopiero 1 raz robie i sie przydal :))) !

kasoku to atakuj meza rano, dla dzidzi poswiec orgazm ten 1 razzz;) hih, ps. Klara tez mi sie podobaa :)

a w ogole na Mamo-Tato sa wykresy ciazowe, owulacyjne bezowulacyjne jak chcecie sobie podgladnac przestudiowac ;)

ps. mi sie wlasnie luteina skonczyla i sie martwie ze moze w nieodpowiednim momencie bo dzis 11dpo, i ze jak jest dzidzia to sobie nie poradzi ... ;( nie wiem sama- czy luteina poprawia cos z czasem FL i nie trzeba jej uzywac ?

Pam sluchaj kochana dziwi mnje ze zagubili twoja probke... Na tak mialam w pl jak bylam z synem w szpitalu yo.ja chcialam szybciej wyjsc bo byl juz zdrowy a oni mi nagle wszystko gubili... Probki ehh
A co do ewentualnej ciazy, bo rozumiem ze pewna nie jestes??
Kochana mialam znajoma, co jej mama zaszla w ciaze w wieku ponad 40 lat jakos...mlao tego... Akurat byla bardzo chora, podejrzewali cos powaznego co chwile miala przeswietlenia multum antybiotykow I nie podejrzewala ciazy nawet... Dopiero jak skonczyla leczenie a @ nie przyszla to test zrobila a to byl juz chyba z 4 miesiac... duzo czasu przeplakala ze dziecko chore sie urodzi.
Wiec trzymam kciuki ze nawet jesli jestes to zeby u was sie wszystko dobrze skonczylo.

Tiluchna ja bylam pewna ze Ci sie udalo. A moze ten test niewiarygodny?? Do 10 minut mozna przeczytac wynik. Hehe
Cos czuje ze bedziemy razem sie starac tzn. Ja 2 cykle ty 1 ja nastepna owu powinnam miec w wigile haha... Moze wytworze mala kruszynke pod choinka hehe

Moja bratowa w ciazy... Dopiero testowala wiec termin pewnie na sierpien...

hej dziewczyny ;)

Tiluchna jak to nie w ciąży:P moze te testy felerne .. makabra jakas... 3 pozytywy , 1 negatyw....ale najwazniejsze ze Ty jestes szczesliwa i zycze owocnego kolejnego cyklu
;)

a ja znowu tescik zrobiłam :) DSCN7283.jpg chyba ciutke lepszy :P Tylko samopoczucie gorsze... ale to chyba antybiotyk tez moze daje mi popalic....

Za wszystkie starajace trzymam kciuki ...

Pam nic sie nie martw bo musi byc dobrze :*

Miss mi na plamienia zwykla witamina C pomagala...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry