reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
basik77- mamo.tato - Artykul - Lista
prosze :) u gory masz wybor

Akuku- to zawsze tak jest gubia cos w nieodpowiednim momencie :/

pam- ja nieopodal dublina mieszkam i wlasnie gadalam z GP ze zajsc nie moge wyslala list do szpitala dostalam termin ale prywatnie :/ wizyta e200 jakies badania zaleznie od potrzeb usg 100e jest jakies badanie ktore kosztuje 300-500e ogolnie moze mnie to wyniesc z tysiac euro :O !! wlasnie musze zobaczyc czy na medical card da rade bo to juz przegiecie ostree , chyba czmychne do pl ginekologa tu i zobacze co doradzi

smerfik- blada kreseczka jest :), a teraz za ile bedziesz testowac ? i oby wtedy byly juz 2 tlusciutkie a moze beta? ;)

miciurka zatestuje we wtorek albo w pon... zobacze jak dlugo wytrzymam... dziisaj mialam nie testowac to mąż chciał zobaczyc bardziej wyraziste kreski :P A w srode moze pojade na badania bo do wtorku mam antybiotyk i musze pozniej sprawdzic ten mocz wiec przy okazji bede sobie zrobic :) A u ciebie widze ladny koszt badan wiec chyba lepiej do polski zleciec na pare dni pewnie taniej wyjdzie :P

Akuku ale Ty przeciez jestes jeszcze przed @ ? poczekaj spokojnie jeszcze sie wszytsko moze zmienic :)

smerfik- takk albo pl albo tu pl gin. bo pewnie oba tansze niz to co tutaj proponuja az sie zaskoczylam na taku cennik, tylko z pl taki problem ze najlepiej jak oboje bysmy porobili badania itd a nie wiem czy bedzie taka mozliwosc a jak polece sama i gin mi powie ze owu jutro to co bede leciec szybko spowrotem na akcje hahaha - ja mniej godzin pracuje, no nic zobaczymy aTobie juz lepiej po tym antybiotyku?

Miciurka nie ... Staram sie od prawie roku nie powiem dokladnie ale ok.

Ogolnie zanim zaczelam sie starac cykle mialam 26 dniowe potem zrobily sie 28 dniowe...
Za jazdym razem kiedy wiem ze ze staranek nic nie wyjdzie bo za daleko owulacji ti cykl mam 28 dniowy a jak juz mysle ze cos... To nagle cykl 34 dniowy... Wiec czekam na @ niech przyjdzie chociaz o czasie...

Wiem ze jestem przed @ ale juz nie wierze i wole rozczarowalac sie wbta milsza strone... Niz caly czas nastawiac sie a moze sie udalo...

Hej

wczoraj juz do Was nie zagladalam bo kolezanke musialam zawiezc do domku no a potem jeszcze do sklepu podjechalam i wrocilam dopiero o 9pm takze zjadlam kolacje,wzielam prysznic,chwile posiedzialam z mezulkiem i poszlam spac .

Smerfik no jaki piekny test...wiedzialam ze ty w ciazy jestes..gratki :-)

Pam nie rozumiem jak mogli zgubic tak wazny wynik ...ale to tylko w Uk i Irl jest mozliwe :sorry2:trzymaj sie i daj nam znac jak juz bedzie cos wiadomo .

Tiluchna a Ty jak sie trzymasz ??

reklama
Hey,
mississ - jeśli to dobrze zrozumiałam i to jest twój drugi pomiar dużo wyższej temperatury to wygląda że jestes po owu, na wszelki wypadek wytrzymałabym do wieczora i pzred spaniem zapodaj sobie ta luteine.

smerfik - no to ja oficjalnie składam serdeczne gratulacje!!!

miciurka - a my co czekamy na jutro :-p:-p:-p

tiluchna - a ty cały czas jedziesz na tych samych testach? spróbuj może jakiś inny :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry