missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
kasoku
trzepanie kapusyna
rozwaliło mnie to :-) a co do trzepania pod prysznicem jak moj maz idzie sie pierwszy myc i grzeszył w samotności to jak ide po nim to od razu wyczuwam co tam robił bo czuć zapach spermy... a sie zawsze dziwi skąd ja to wiem 
krowkabordo
te przeciwcała to są okropne moja mama wie coś o tym 5 ciąż miała przez przeciwciała. w 32 tc urodziła martwą moją siostre później było reszte martwych ciąż a wszystko przez przeciwciała nie tylko różyczki ale inne których nabrała podczas wypadku, sporą ilość krwi miała przetaczaną. ale dała rade i ma mnie i adoptowanego syna.
mój ma na imie także Jan Antoni
ale zbieg okoliczności :-) a Antoś ma Antoś Mikołaj i w sumie jasiek miałbyć mikołaj antoś ale jakoś tak wyszlo ze po naoglądaniu się brzyduli Jasiek wpadło mi w ucho 
trzepanie kapusyna

rozwaliło mnie to :-) a co do trzepania pod prysznicem jak moj maz idzie sie pierwszy myc i grzeszył w samotności to jak ide po nim to od razu wyczuwam co tam robił bo czuć zapach spermy... a sie zawsze dziwi skąd ja to wiem krowkabordo
te przeciwcała to są okropne moja mama wie coś o tym 5 ciąż miała przez przeciwciała. w 32 tc urodziła martwą moją siostre później było reszte martwych ciąż a wszystko przez przeciwciała nie tylko różyczki ale inne których nabrała podczas wypadku, sporą ilość krwi miała przetaczaną. ale dała rade i ma mnie i adoptowanego syna.
mój ma na imie także Jan Antoni
ale zbieg okoliczności :-) a Antoś ma Antoś Mikołaj i w sumie jasiek miałbyć mikołaj antoś ale jakoś tak wyszlo ze po naoglądaniu się brzyduli Jasiek wpadło mi w ucho 
... ja lerzałam juz w tzrech różnych szpitalach i zawsze dostawałam immuglobuline czy chciałam czy nie bo ja wiem że mój mąz ma też RH-. Teraz już ma wynik z laboratrium i jakby co woże w torebce żeby mnie już niepotrzebnie nie kuli.
i lipa.... lorelain a co ty myślisz o luteinie czy jak na wykresie od dzisiaj tempka do góry , śluz płodny wczoraj, testy owu dzisiaj mega pozytywny czy jutro lutke jak wezme nie zaszkodze owulce?? bo już zgłupiałam czy ją miałam czy będe miała. jajniki mnie bolą od 2,5 dnia... może przestaną boleć jak pęcherzyk pęknie czy bolą po pęknieciu bo nie mogą progesteronu tyle wyprodukować?? ahh durna jestem, na to wszystko. wzielabym od jutra jak gin mówił ale boje sie ze jeżeli owu nie miałam to lipa bedzie pytanie czy 2x1 lutki pod jezyk moze spowodowac zachamowanie jak np skok LH już był a LH to nie progesteron ? po którym później właśnie pęka jajeczko?? kiedyś wydawało mis ię to wszystko proste dużo wiedziałam a teraz im wiecej sie dzieje i boli tym glupia jestem na to wszystko 
w poprzednim cyklu mialam 2 dni skoku a pozniej spadlo i plamienia i mimo lutki przy plamieniach zaczelam brac nic to nie pomoglo. wiec zastanawiam sie czy juz po piku lh mozna lutke brac czy skoro pik był to ta lutka mi nic nie zatrzyma a moze rzeczywiscie uchroni od plamien ??