reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
basik nie wyobrazasz sobie jak mi wszystko cuchnie ...
Edytko zaparaszam na spaghettii ja tez uwielbiam kazde i w kazdej postaci ..... a co do tycia to ja mam nadzieje ze w koncu przytyje bo taki chudzielec ze mnie ze patrzec na siebie nie moge :)

Jak spaghetii to zawsze i wszedzie :tak:
Co do tycia to ja po 2-gim dziecku nie wazylam 50kg i za nic w swiecie nie moglam przytyc...a teraz mam kilka kg do przodu i jak to moj maz mowi w koncu nie wygladam jak dziewczynka tylko jak kobieta :-D

Smerfiku jeszcze troszke i zaczniesz przybierac na wadze ;-)

ja mam 24 ,prawie 25 :P lat waze 45 kg przy wzorscie 166 takze szczupla jestem strasznie i ciezko mi przytyc... ... i bardzo czesto slysze ze gdyby mnie do gimnazjuum wpuscili to roznicy by nie było zadnej widac

Ja mam 29 lat i 164 cm a waze nie wiem ile ale napewno nie mniej niz 50kg :-p...na chwilke wstawie swoje zdjecie abyscie zobaczyly z kim klikacie.

Jedno zdjecie jest ze slubu a drugie terazniejsze robione w wakacje ;-)

buu ja juz fotki nie zobaczylam hehe...
co do wagi to ja kiedys (przed pierwsza ciaza) wazylam 45-50kg przy 180.... :zawstydzona/y: w ciazy przytyklam do 85 a potem w depresji i od lekow jeszcze jakies 20.... w tym momecie waze cos kolo 105kg... i trudno mi zzucic wiec jak jakas chetna to oddam po 10kg kazdej :-D

Poszlam do sklepu bo cola mi wyszla (proboje pic wode ale mnie mdli... cola jedyna dobra) i dorwalam w puszkach wisniowa cole... i teraz sobie popijam... ale to wyjscie nie bylo zbyt dobre bo teraz boli.... mam wrazenie jakby mi sie tak biodra rozchodzily..:szok: a w poniedzialek musze isc na uczelnie oddac prace, wtorek sobie odpuszcze, srodka tylko 3h czwartek za to od 9 rano do 22.... umre chyba... piatek wolne i juz swieta :-D

ja juz jestem, udało mi sie wyrwać z domu na zakupy, przy okazji upolowałam młodemu zajebiste kapcie :-)

coraz wyraźniej czuje ból jak na @ :-( ... nie wiem czy warto test robić. Jak tempka spadnie jutro w dół to wiadomo że nie ma sensu :dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry