Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
basik nie wyobrazasz sobie jak mi wszystko cuchnie ...
Edytko zaparaszam na spaghettii ja tez uwielbiam kazde i w kazdej postaci ..... a co do tycia to ja mam nadzieje ze w koncu przytyje bo taki chudzielec ze mnie ze patrzec na siebie nie moge
Jak spaghetii to zawsze i wszedzie
Co do tycia to ja po 2-gim dziecku nie wazylam 50kg i za nic w swiecie nie moglam przytyc...a teraz mam kilka kg do przodu i jak to moj maz mowi w koncu nie wygladam jak dziewczynka tylko jak kobieta
Smerfiku jeszcze troszke i zaczniesz przybierac na wadze ;-)
ja mam 24 ,prawie 25 lat waze 45 kg przy wzorscie 166 takze szczupla jestem strasznie i ciezko mi przytyc... ... i bardzo czesto slysze ze gdyby mnie do gimnazjuum wpuscili to roznicy by nie było zadnej widac
buu ja juz fotki nie zobaczylam hehe...
co do wagi to ja kiedys (przed pierwsza ciaza) wazylam 45-50kg przy 180.... w ciazy przytyklam do 85 a potem w depresji i od lekow jeszcze jakies 20.... w tym momecie waze cos kolo 105kg... i trudno mi zzucic wiec jak jakas chetna to oddam po 10kg kazdej
Poszlam do sklepu bo cola mi wyszla (proboje pic wode ale mnie mdli... cola jedyna dobra) i dorwalam w puszkach wisniowa cole... i teraz sobie popijam... ale to wyjscie nie bylo zbyt dobre bo teraz boli.... mam wrazenie jakby mi sie tak biodra rozchodzily.. a w poniedzialek musze isc na uczelnie oddac prace, wtorek sobie odpuszcze, srodka tylko 3h czwartek za to od 9 rano do 22.... umre chyba... piatek wolne i juz swieta