reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

mamolinka
mój tez tak uważa więc mozemy sobie ręke podać... nie wiem czy uda mi się to zmienić...

kasoku
nie mam czasu na swoje zainteresowania, kompletnie ale uwielbiam dłubac , rysować, szydełkować, lepić torty w różnym kształcie :-) ciągnie mnie to pomysłów i dziłań własnymi rękami. ale zwyczajnie kurcze czasu na to nie mam i bradzo złuje bo bym sobie z chęcią porysowała... ahhh nawet nie wiesz jak bardz :tak:

reklama
pije troche winka i tez lecem spac o 6,30 musze wstac bo jutro szkoła na 9 tą bleeee a miałam się przeprowadzac jutro i lipa w poniedzialek chyba bede spala juz na nowym miejscu. kurcze neta tam nie bede miała abu :-( ale cos wymysle.... nie wytrzymałabym długo bez was !!!!!

kasoku
tylko są dwa problemy: kiedy ja znajde na to czas i drugi ze rysowanie ludzi nie wychodzi mi jakoś zadziwiająco... zawsze moge spróbować ale nie obiecuje terminu konkretnego i efektu ;). chyba ze sie umówimy ze jak zaciąże to ci namaluje ok ?? jak na l4 poleze :) az tymi pieniędzmi to żeś poleciała po bandzie haha ja za żadne pieniądze nic nie robie o nie nie nie :) jak już to z przyjemności :tak:

.spijcie dobrze wszystkie !!!!buziaki

Ostatnia edycja:
Kasoku fakt, fajne dziewczyny trafily nam sie na tym watku i mam nadzieje, ze ten watek zostanie , abysmy zawsze ze soba mialy kontakt. Dobrze sie dogadujemy bo mamy w wiekszosci te same problemy i jeden cel - dziecko. Zawsze mozemy na siebie liczyc , pogadac, wyzalic sie, wyplakac. Acz kolwiek powiem, ze niestety nie wszystkie watki sa tak super jak nasz !!! :) Jak trafilam na te forum to bylam na watku ciazowym - maj2013 i tam tez byly fajne dziewczyny, pozniej obilam sie przez pare innych trafilam na ten i ostatnio dolaczylam na sierpniowki i musze z przykroscia przyznac, ze jakos nie potrafie sie tam odnalesc, nie ma tego czegos miedzy dziewczynami, takich luznych rozmow, kazda napisze jak sie czuje , kiedy wizyta i to na tyle. Mam nadzieje, ze sie jeszcze rozkreci bo jak nie to bede wierna tylko i wylacznie "listopadowym sraczkom'' hihihih. Moj tez w cos tam gra na kompie, ale to nic moj potrafi siedziec i w play station grac godzinami , calkiem jak dziecko :) Ale dobrze hihi jak Zuzia podrosnie to oprocz siostry czy brata bedzie miala tate na potrafiacego znizyc sie do jej poziomu :)

Missiiss dobranoc Kochana :* Spij slodziutko i milego dnia zycze oraz szybkiej przeprowadzki :)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki wpadlam na chwilke powiedzieć wam że śliczne z was kobietki,ja dzisiaj nie ustawie zdjęć bo maz zabrał lapka ,a ja pisze z tel...ale obiecuje że jutro wstawie kilka fotek;-)

Misis ja tez uwielbiam robic torty mmm moim dzieciom.. Tort auto ciufcia... Malpka hehe.. A dla meza zrobilam w krztalcie pupy w stringach.. I mowie ma cellulit bo yo moja ale mniejsza bo nie mialam wiekszej blachy haha

Ja tez postaram sie wkleic zdjecia ale nie wiem jak wiec.postaram sie douczyc I moze jutro albo w pon jak alex bedzie a przedszkolu.

Ladne kobitki jestescie I bardzo mile to fakt. Wiec nie wiem czy sie z wami pozegnam chyba nawet jak dalej bede sie starac.to tu zostane hehe
Fajna atmosferka tu.

A ja dzis mialam takie mocne klocia na srodku podrzusza. Hmm

hej dziewczyny- naprawde wszystkie superancko wygladacie,ja tez wam zdjecia niestety wyslac nie moge ale jak tylko zreanimuje laptopa to podesle cobyscie wiedzialy z kim piszecie :p

apropo wagi to ja rzekomy rasowy chudzielec jestem ;), kiedys to byla tragedia bo 45 kg zywej wagi przy 180cm, dla smiechu moge wam opowiedziec historyjke ze jak mialam z 15 lat bylam gdzies na miescie i bardzo wialo podeszla do mnie taka staruszka i sie mnie zapytala czy mnie gdzies przeprowadzic za reke zeby mnie wiatr nie zwial : D hahaha!!! wyobrazacie sobie ;) - a teraz od x czasu mam 65 kg a moj marzy abym przytyla min z 10 kg buhaha
ja jakos nie jestem przekonana.. lubie jesc ale czasem zjem tak jak chomiczek kilka ziarenek na caly dzien

mamolinka- za niedlugo nasza banda przejmujemy topic sierpniowek :D hahh

kasoku- swietne ujecie Matyldy! hih, a mezowi trzeba bylo powiedziec czy z glupia mina czy bez to i tak do nas trafi hihi, chyba masz z nim wesolo co :)? bo wyglada na zabawowego no a Tobie swietnie w blondzie

akuku, karola- wow to wojownicze jestescie! pokonalyscie przeciwnosci, tylko biedne mamy sie stresu najadly.... :( .... mojej mamie tez powiedzieli raz ze zostalo mi kilka godzin zycia i zeby sie przygotowala ( jak mialam rok czy dwa dostalam lek na ktory bylam uczulona o czym wtedy jeszcze nikt nie wiedzial i dostalam ala zapasci czy cos) cale szczescie lekarz tez sie mylil i mam sie dobrze - generalnie dla mnie lekarze moga sie mylic ale w te dobra strone ;))

pam- fajowa fryzura i kolor tezz, mojemu M sie strasznie taka fryzura podoba jednak raczej to byu mnie nie 'wygladalo' za ciekawie, a z tym wypadkiem co pisalas to aucc az mnie kosci zabolaly na sama mysl brrr... a teraz jak noga? chodzenie itd. a cow ogole studiujesz i jak dlugo w irl jestes??

krowkabordo- dziekuje za opisanie objawow, jak sie trzymasz??

mississ- nie mialam okazji wejsc na twoja strone bo ten moj net w tele. to taki 'SZybki' ze SZOKK ale napewno zajrze tez sama lubie rysowac, szkicowac itd. ;)

a na koniec co u mnie - aaa w sumie nic szczegolnego ;) zobacze jak jutro temp. i kiedy test robic nie wiem czy oplaca sie maltretowac tak wczesnie , ogolnie dzis mam dobry humor nie myslalam o ciazy tedtowaniach itd. milo jest odpoczaccc :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry