reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
witajcie ja was zawiode niestety i nie testuje, wstrzymam sie do jutra conajmniej i tak juz blizej niz dalej ;), chyba przez ten strach ze nic nie wyjdzie ale temp. u mnie dalej nie jest zla ;)

Obserwacja cyklu - enpr.pl

tulichna zdjecie- przesliczne! hahahaaaa ale sie usmialam z twojej opowiesci o pobudkach :))))) ps. corka chyba jest do przodu tydzien lub dwa jak juz czeka na prezenty ;)

Akuku- ja tak samo, ale tutaj nigdy chyba sie nie poczuje jak u siebie... nie wiem czegos mi brak.. :/ wszedzie dobrze ale w pl z rodzinka najlepiej! i jak bym miala mozliwosc to bym tutaj wszystko olala i wracala ale pochodze z masta ze 100tys. mieszkancow wiec duzo mozliwosci tam nie ma choc juz jest lepiej jak bylo kiedys

ale mialam zajebistyyy sennn ze bylam w ciazy i juz z widocznym brzuszkiem... ooohhh chyba padlo mi juz na mozgg ;) - ale i tak nie chcialam sie obudzic

lorelain- ojojjj przykro mi ! nastepny cykl juz zaraz przed Toba ! trzymaj sie - tule mocno :))

cholerna temperatura nigdy nie wiadomo co sie stanie bo idzie z dnia na dzien -czy do gory pojdzie czy nie... massakra!

dzień dobry:-)

a dla mnie nawet bardzo dobry:tak: już Wam pokazuję dlaczego:-D
P1050281.jpg

kreseczka w rzeczywistości bardziej wyraźna, chociaż do @ jeszcze 3 dni. Mam tylko nadzieję że test nie kłamie:-D

reklama
Pandorka gratuluję!!:-):-):-) Super :-):-):-) Witamy w gronie zaciążonych :-D

Lorelain - przykro mi, ale mam nadzieję, że w następnym cyklu Tobie się uda!

Miciurka - jak mogłaś, a ja tak czekałam na Twój test :-p To będę trzymać kciuki za dwie kreski jutro! :-)

Tiluchna - a u Ciebie mam nadzieję, że szybko się wyjaśni co i jak...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry