• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Miciurka dobrze sie mieszka ale nie oszukujmy sie gdybym miala ten sam poziom zycia w pl to bym nawet nie myslala o wyjezdzie.

A ogolnie ok... Pracuje tu. Alex w przedszkolu, viki od lutego.
Opieka med ogolnie ok. Porody tutaj superowe. Wlasna sala do porodu
Leki za darmo dla kazdego. Antykoncepcja tez... No gdyby tak bylo w pl to by sie do nas zjezdzali hahaha

Mieszkam tu od ponad 5 lat w czerwcu bedzie 6.
Czuje sie jak u siebie juz. Wiec spoko. Teraz mam mame u siebie... Ale ogolnie brakuje mi czegos takiego ze mam rodzine tu pojade tam pojade... No I znajomych bo mam tu kilka kol. Ale trudno znalsc sobie znajomych tak dla siebie na dluzej... Mieszkamy w malym miasteczku wiec to tez nie pomaga.

A I moj m tez pracuje. Czasami mysle ze wolalabym mieszkac gdzies w angli hehe blizej londynu. Wtedy autem mozna jechac do pl polowa drogi krocej do samolotu blisko I czeste loty ze na weekend mozna akoczy.

Choc ja od momentu kiddy mam dzieci boje sie latac oj bojed... Juz nie raz plakalam hheh

dzien dorby niedzielnie:-D:-D
najpierw o 4 kot mnie obudzil delikatnym 'miau' - zeby na dwor wyjsc
potem synek o 5 wcale nie delikatnym 'kakaaaaalkooo'
a potem o 5.30 cora wpadla do lozka pytajac sie czy choinka jeszcze stoi i czy sa juz prezenty i czy mikolaj znalazl droge przez kominek itd itd
wiec juz zwleklam sie z lozka
co za profanacja niedzieli;-)

to ja wam jeszcze wkleje moje najukochansze zdjecie
ze slubu, bylam 3 miesiace po porodzie Olivci

_DSC2310_cr.jpg

Akuku buuuuuuuuuuuuuu to ty juz plamisz (jak test dzisiaj???:)
a u mnie dalej cisza :-(:baffled::confused:
niedziela haloooo @@@@@ gdzie jeeeeestes??? dzisiaj twoj czaaass!! cip cip
koci koci, tas tas...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry