reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Czesc Dziewczynki

Lori przykro mi... tule ,nastepny cykl jest nasz ;-)

Tiluchna u Ciebie tez widze nie za dobrze...w przyszlym cyklu sie uda :tak:

Pandora jakie piekne kreseczki i to napewno nie pomylka ,bardzo sie ciesze :-)

A wiec postanowilam na chwil kilka wstawic swoje zdjecia ,jedno ze slubu z reszta z wakacji

edyta- ja cie niestety nie widze, bo na telefonie i cos mi nie pokazuje

pandora- a jakies objawy masz? :)

domi- ja zaleznie od jutrzejszej temperatury bede test robic lub juz sobie daruje jak spadnie jeszcze, a jak sie czujesz:)??

smerfik- jak tam :)??

Pandora wiedziałam czułam to... Gratuluje :* Tak się ciesze :):) A test na pewno nie klamie :)
Lorealain bardzo mi przykro , ale kolejny cykl przed Toba, więc trzymam kciuki :)
Miciurka dziekuje , dziisaj bardzo dobrze sie czuje :P :)

Edytko wyglądasz przeslicznie, ladna z ciebie dziewczyna i dzieciątka cudowne ::) GRATULUJE TAKICH POCIECH :) i męża też mam fajnego ( nie bij prosze )

Kurcze, takiego długiego posta napisałam i mi go wcielo.....

Miciurka - czuje się dziwnie, chyba hormony mi szaleją. Jestem rozdrazniona, chce mi się spać i mam jakieś problemy zoladkowe. Na szczęście minęło mi kulcie w podbrzuszu więc chociaż tym się już nie martwię. W środę mam wizytę u gina, zobaczymy co mi powie :)

Edyta - też niestety nie widzę zdjęć, bo pisze z telefonu, później spojrzę :)

Też muszę wrzucić jakieś zdjęcia ale to jak mąż nie będzie patrzył :)

Ostatnia edycja:
dziewczyny nie dziękuję żeby nie zapeszyć! u mnie to dopiero 1/3 albo i mniej sukcesu bo jeśli zarodek znów zagnieździł się w złym miejscu to i tak nic z tego:-( ale póki co mam dobre przeczucia:-D trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze:-D
miciur-ka- czemuś nas olała kobieto? ja na Twój test czekałam:-D a objawów zero, no tylko lekko mnie "muli", ale to chyba z lekka za wcześnie....:-D
lori- przykro mi:zawstydzona/y:
tiluchna, edytko- ślicznie!

pandorka kochanie tak sie ciesze, super tzn ze my kobitki z miesniakiem mozemy zajsc, jestes moim swiatelkiem w tunelu, tulm mocno i bardzo sie ciesze,
edytko bardzo fajna z ciebie kobitka, dzieci widze juz duze fajne chlopaczki,

a ja wyobrazcie sobie mam 11 dc zrobilam dzisiaj test i owu nie mam :no::no::wściekła/y::no::no:i teraz nie wiem czy w ogole nie bede miala, czy mi sie przesunie, moglaby sie przesunac, to wtedy 11 moglabym z m jeszcze cos tam wykludzic, ale ogolnie hcu...nia z grzybnia i juz w nic nie wierze, znowu dol, o matko ale mi sie ze mna ciezko zyje, raz euforia, raz dol jak cholera, ale pandorka zaciazyla, a to swiadczy o tym, ze nawet my miesniaki mozemy miec dzidzi, sciskam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry