pam_x_pam
Fanka BB :)
Ufff doczytalam... zrobilam notatki... wiec tak
Smerfetka--- wlosy masz za-je-bi-ste.... nornmlanie az mi woczy wyszly
podziel sie!!!
Edytko fotki super
piekna z ciebie kobieta, a dzieciaczki widze juz duze masz
Pandorko kochanie
gratuluje!!!! trzymam kciuki
Tulichna fotka super, az mi sie lezke w oku zakrecila
Maciurka- W Irlandii jestem juz ponad 6 lat. Moj tata juz ponad 12 lat...Mi sie tutaj bardzo dobrze mieszka, lepiej niz w polsce, w polsce nigdy nie mialam znajomych bo bylam inna a tutaj.. multum az za duzo
Studjuje w Sligo IT Biomedical Science... na 2 roku jestem i jest super... bywa ciezko ale super.
Co do nogi to juz 6 miesiecy prawie minelo a ja dalej kustykam... jak rochodze to jest spoko ale zeby tak wstac i isc to nie ma sily... cos sie ze zrubami dzieje wiec beda sprawdzac niedlugo...
Kasoku- coreczka super
i prosze nie doluj sie kochana bedzie dobrze zobaczysz... jeszcze zaciazysz jeszcze ta owu przyjdzie.... napewno <tule>
mississ fotki super
slicznosci 
Zadzwonil do mnie lekarz (niedziela?!
) i powiedzial ze probka sie znalazla (gdzie niby?) i nie jestem w ciazy ale dla mojego spokoju mam przyjsc jutro do labratorium zrobia drugi raz i wyniki dadza mi odrazu. ha...
Pytalam sie go tez co mam zrobic z tymi bolami powiedzial ze bole to dobry znak znaczy ze antybiotyki dziala.... ale jesli beda naprawde take ze nie moge nogami ruszyc to mam dzwonic (dal mi prywatny numer) i on przyjedzie.
Czuje sie jak Kate Midelton
Smerfetka--- wlosy masz za-je-bi-ste.... nornmlanie az mi woczy wyszly
podziel sie!!!Edytko fotki super
piekna z ciebie kobieta, a dzieciaczki widze juz duze masz Pandorko kochanie
gratuluje!!!! trzymam kciukiTulichna fotka super, az mi sie lezke w oku zakrecila

Maciurka- W Irlandii jestem juz ponad 6 lat. Moj tata juz ponad 12 lat...Mi sie tutaj bardzo dobrze mieszka, lepiej niz w polsce, w polsce nigdy nie mialam znajomych bo bylam inna a tutaj.. multum az za duzo
Studjuje w Sligo IT Biomedical Science... na 2 roku jestem i jest super... bywa ciezko ale super.Co do nogi to juz 6 miesiecy prawie minelo a ja dalej kustykam... jak rochodze to jest spoko ale zeby tak wstac i isc to nie ma sily... cos sie ze zrubami dzieje wiec beda sprawdzac niedlugo...
Kasoku- coreczka super
i prosze nie doluj sie kochana bedzie dobrze zobaczysz... jeszcze zaciazysz jeszcze ta owu przyjdzie.... napewno <tule>mississ fotki super
Zadzwonil do mnie lekarz (niedziela?!
Pytalam sie go tez co mam zrobic z tymi bolami powiedzial ze bole to dobry znak znaczy ze antybiotyki dziala.... ale jesli beda naprawde take ze nie moge nogami ruszyc to mam dzwonic (dal mi prywatny numer) i on przyjedzie.
Czuje sie jak Kate Midelton