reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Ufff doczytalam... zrobilam notatki... wiec tak

Smerfetka--- wlosy masz za-je-bi-ste.... nornmlanie az mi woczy wyszly :szok: podziel sie!!!

Edytko fotki super :tak: piekna z ciebie kobieta, a dzieciaczki widze juz duze masz

Pandorko kochanie :-D gratuluje!!!! trzymam kciuki

Tulichna fotka super, az mi sie lezke w oku zakrecila :sorry2:

Maciurka- W Irlandii jestem juz ponad 6 lat. Moj tata juz ponad 12 lat...Mi sie tutaj bardzo dobrze mieszka, lepiej niz w polsce, w polsce nigdy nie mialam znajomych bo bylam inna a tutaj.. multum az za duzo :-D Studjuje w Sligo IT Biomedical Science... na 2 roku jestem i jest super... bywa ciezko ale super.
Co do nogi to juz 6 miesiecy prawie minelo a ja dalej kustykam... jak rochodze to jest spoko ale zeby tak wstac i isc to nie ma sily... cos sie ze zrubami dzieje wiec beda sprawdzac niedlugo...

Kasoku- coreczka super :-D i prosze nie doluj sie kochana bedzie dobrze zobaczysz... jeszcze zaciazysz jeszcze ta owu przyjdzie.... napewno <tule>

mississ fotki super :) slicznosci :)

Zadzwonil do mnie lekarz (niedziela?!
shocked.gif
) i powiedzial ze probka sie znalazla (gdzie niby?) i nie jestem w ciazy ale dla mojego spokoju mam przyjsc jutro do labratorium zrobia drugi raz i wyniki dadza mi odrazu. ha...
Pytalam sie go tez co mam zrobic z tymi bolami powiedzial ze bole to dobry znak znaczy ze antybiotyki dziala.... ale jesli beda naprawde take ze nie moge nogami ruszyc to mam dzwonic (dal mi prywatny numer) i on przyjedzie.
Czuje sie jak Kate Midelton
laugh.gif

reklama
Dzieki dziewczyny :)
Kasoku moje nogi to tragedie i najwiekszy kompleks :P uwierz nie ma czego zazdroscic , dwa dlugie chude patyki :)

pam to jutro wszystko sie okaze :) trzymam kciuki za dobrym rozwiazaniem tego zamieszania

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!

Matko jakie z Was laski, piękne kobiety. Młode, atrakcyjne Mamusie:tak::-)

PANDORKA
- GRATULACJE i trzymam &&&&&&

Lori, Tiluchna
, - ja z Wami na polu bitwy zostanę. Jednak ja muszę wstrzymać się trzy miesiące minimum

Miciurka, Basik- mam dobre przeczucie:-)

Wszystkim zaciążonym (bo już się pogubiłam ile jest a nie chcę pominąć) jeszcze raz zdrowej i nudnej ciąży!
I tym, które czekają na dwie kreski &&&&&&&&

U mnie hmm, przykro mi ale muszę to przeboleć choć trochę.. Jasio właśnie mi coś tu zalatuje więc muszę ogarnąć chłopa hehehZobacz załącznik 521765

Ostatnia edycja:
A ja musze do apteki skoczyc i kupic angielski odpowiednik espumisanu (buscopan) mam recepte bo take gazy mam ze az wstyd... i jeszcze cos mi w tym brzuchu rusza sie ciagle wiec moze od tego tak boli... nie zaszkodzi heheh....

hej, udało mi się Was nadrobić, oglądałam wszystkie zdjęcia, ale z Was piękne kobietki!!!! :) od razu lepiej się pisze jak wiadomo jak te osoby po drugiej stronie monitora wygladają :))

pandorka moje gratulacje!!!! prześlij do nas jakieś dobre fluidki :-)

mnie od wczoraj tak boli krtań, że nie ma zmiłuj się, jutro chyba popędzę do lekarza i jakieś l4 wezmę bo nie dam rady prowadzić lekcji... :baffled:

jak już tak wszystkie wklejały to może i ja coś wkleję, a co!

nasz najmłodszy gość na weselu- Jaś
karolina_i_marcin_slub_wesele_211.jpg karolina_i_marcin_slub_wesele_040.jpgkarolina_i_marcin_slub_wesele_159.jpg karolina_i_marcin_slub_wesele_041.jpg karolina_i_marcin_slub_wesele_018.jpg karolina_i_marcin_slub_wesele_134.jpg

karolina_i_marcin_sesja_plenerowa_38.jpg karolina_i_marcin_sesja_plenerowa_17.jpg karolina_i_marcin_sesja_plenerowa_18.jpg

Załączniki

• 159.jpg
    159.jpg
    47,2 KB · Wyświetleń: 71
Ostatnia edycja:
Karola zgadzam się z toba od razu calkiem inaczej sie pisze jak widzisz z kim piszesz :) Nie oceniam ludzi po wygladzie ale jakoś tak milo na was patrzec :) Wszystkie macie piękne zdjecia :)

Buscopan kiedyś brałam to dobry lek ale właśnie na recepte :) a mnie by sie czasem przydał:P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry