reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Edyta dzięki:-) Każdy z nich jest inny ale na etapie konstrukcji, puzzli czy klocków, ewentualnie garnków i rozkręcania czego się da:baffled::sorry2:. Chciałabym coś edukacyjnego i nie ukrywam nie drogiego. Prócz tej czwórki jeszcze 4 starszaków mi została ale tu nie mam problemu ;-).

reklama
nie wiem co we mnie wstapilo ale jak czytam o tych wszystkich mdlosciach, bolach, zmeczeniu itp itd to mi sie odechciwea ciazy....

a dzis mialam sen.... ze z moim sie kocham i on do mnie- jestes juz w ciazy? a ja- chyba tak... no to lecimy do szpitala... i lekarz- tak pani zaraz urodzi... i chop.. jest dziecko....
hah zeby tak latwo bylo :-D

Dziewczyny - jestescie tak sliczne, ze normalnie brak slow
nie dosc ze fajowe dziewczyny to madre i sliczne :tak:
i zawsze podtrzymaja na duchu :)

Krowko, Pam no to z wami zostane najdluzej na polu bitwy bo wam pare miesiecy na kuracje a moje cykle to jak pare miesiecy :-D

MICIURKO ja wierze, ze ta kreska to TA KRESKA CO TRZEBA!!!!
trzymam & i pogratuluje jak powiesz, ze jestes pewna :-D

ja dzisiaj zajety dzien mam jakos
ale to lepiej bo i czas leci i nie mysle o tym @ co to jeszcze nawet nie zapukal raz:angry:

Domi piekna z Was rodzinka :-)

Tiluchna ja nie wiem czy ja tez z wami dlugo nie zostane,bo moje cykle przed proszkami tez bylu rozne ,czasami nawet moj cykl trwal 46 dni...takze jeszcze nic nie wiadomo :-p

Ja tez dzisiaj troszke zajeta jestem bo maz w domu ,dzieciaczki tez takze czas spedzamy razem.Moj pojechal z chlopakami do sklepu wiec do was wpadlam ;-)

Ja przed prochami cykle mialam 28-29 dni.... w czasie prochow tez... zobaczymy jak bedzie teraz po zapaleniu ;-)

Mysla ze cykle beda mialy podobna dlugosc,bo ty masz przepisane antybiotyki,bez hormonkow takze nie powinny miec wplywu na cykle :tak:

Ja dzis wzielam ostatnia tabletke i tak licze ze do srody no moze do czwartu dostane @ i zobacze jak moj organizm bedzie sie zachowywal po odstawieniu...mam nadzieje ze plamienia pojda w niepamiec :sorry2:

reklama
dziewczyny przepraszam ale musze sie wybeczec:-(
ja juz nie mam sily
konczy sie niedziela a tutaj dalej nie ma @:-(:-(:-(
no rycze i nie moge przestac
dlaczego to tak dlugo trwa
juz o niczym nie moge myslec innym
mam dosc wszystkiego
siedzialam i plakalam mojej 5 letniej corce w rekaw a ona tylko klepala mnie po plecach i mowila, juz dobrze mamusiu, juz dobrze...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry