reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

smerfik- nie, ja niestety mam mięśniaka i poprzednią ciążę prawdopodobnie straciłam bo zarodek zagnieździł się zbyt blisko niego, mam nadzieję że to już się nie powtórzy:tak:

Miciur-ka- trzymam kciukasy i zrób test jeszcze raz rano!:tak:

mamolinko- potwierdzam migdały u mnie sprawdziły się w 100%

tiluchna- może Ty faktycznie jesteś w ciąży? w sumie tylko jeden test nie wyszedł.....

reklama
Cześć dziewczyny! ;-);-)jak wam mija/minęła niedziela? :-) ja byłam dziś w szkole na zajęciach,a jak wróciłam z zajęć pognaliśmy do kościoła i mamy w końcu ukończone nauki przedmałżeńskie :happy2: - u mnie sypie śnieg :baffled:

31700611262157142880378.jpg

Mamolinko mi na mdlosci nic nie pomagalo wiec nie mam sprawdzonego sposobu ,to byl najgorszy czas dla mnie bo wszystko mi smierdzialo i nos zakrywalam czym sie dalo ...wspolczuje :zawstydzona/y:

Tiluchna mysle tak jak dziewczyny,moze to naprawde ciaza i juz sie @ nie doczekasz .

Butterfly a dzionek zlecial calskiem szybko bo rodzinnie :-) dobrze ze nauki juz za wami ;-) a u nas zero sniegu,no ale tu to norma :-p

No i kolejna lasencja na naszym wateczku :-)

Ostatnio bardzo wczesnie klade sie spac,a u mnie to nowosc bo ja zawsze grubo po polnocy sie kladlam ...tak sobie mysle ze to moze przez pore roku ?! :dry: dzisiaj dodatkowo rece mi sie trzesly i musialam napic sie coli,mialam zmierzyc cukier ale nie mialam sily , to chyba przez moj wiek :zawstydzona/y:

O matko a co tu taka cisza????
Hej dziewczyny?!

Tiluchna- Ty się przetestuj dziewczyno! :-)
Edyta- co Ty gadasz, przez Twój wiek? Żarty normalnie:angry::-)
Butterfly- piękna młoda kobieta:tak:. To kiedy ślub?
Pandorka- jak się czujesz?

Mój M, właśnie dopatrzył się rachunku za tel. Przeszedł z tmobile do play. Mało co zawału nie dostał jak cyferki zobaczył:angry::szok::szok:

A mi przez ostatnie noce śnią mi się koszmary, normalnie boję się zasnąć:-(

Krowka ja dopiero co wróciłam że spaceru,bo bylam ze średnim synem...ale zimno brrr

To niezły rachunek musieliscie dostać,ostatnio moj szwagier wysyłał nam mmsy i rachunek tez "fajny "dostal.

A play z tego co wiem jest najdroższe.

Ostatnia edycja:
miciurko oby to bylo to trzymam kciukasy,
domi i butterflyu, sliczne laseczki
tiluchna dokladnie cie rozumiem ta wscieklosc na swoj organizm albo w te albo we te, szlaku mozna dostac,
karola wyobrazalam sobie ciebie jako czarnulke z kreconymi wloskami.
miciurka dawaj fotke
pandorka jeszcze raz sciskam i bartdzo sie ciesze

a my dzien spedzilismy u znajomych, u ktorych dostalam (cholera jasna) ataku paniki, nie wiem dlaczego, na szczescie nikt sie nie zorientowal, mnie pogonilo do kibelka. Wymiekam z tymi stanami, czasami mam ochote sobie w leb strzelic, chyba wroce do lekow i pierdut ciaze i drugie dziecko, nie mam juz sily na te starania i walke z lekiem, to mnie przeroslo i znowu lek wygral i on decyduje o moim zycie, nic jutro zdecyduje czy brac te leki dzisiaj jestem za zmeczona tym lekiem pier...nym.:-(

reklama
dziewczyny przeciez gdybym byla w ciazy test by wykazal cos
ja juz nie chce sobie robic zadnych nadziei

ilu dziewczynom wychodzi piersza kreska 17dpo???
niektorym dziewczynom owszem po planowanej @ ale moze im wlasnie sie przesunela owulacja i w sumie wychodzi im 13 czy 14dpo tez
ja mialam negatywa i tyle

siedzialam dzisiaj dlugo w necie i szukalam przypadkow tak dlugiej fazy lutealnej przy obecnych dlugich cyklach ale prawidlowej gospodarce hormonalnej i znalazlam jeden przypadek - mega podobny
laska miala 20 dni fazy lutealnej, a owulacje dokladnie w 31dc ja mialam w 32dc - u niej bylo to mikroporonienie

nie mam zludzen

jest tylko jedna jedyna rzecz ktora mnie zastanawia i w ogole mi nie pasuje
oprocz tego za mam oczywiscie wszystkie sygnaly swiadczace o zblizajacym sie okresie to po raz pierwszy nie jestem spuchnieta
zawsze szlam w gore ok 2kg i bylam tak spuchnieta ze spodnie byly za ciasne
tym razem tak nie jest
ale to tylko to pzy czym moglabym sie zastanowic

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry