reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

kurcze bele, wszystkie aktywne dziewczyny wysylajcie pozytywne fluidy, moj m pojechal po wyniki nasienia, mam pietra jak przed egzaminem, o jezu jak sie boje:baffled::sad::hmm:

reklama
ja dziewczyn wpadam się przywitać, późno bo późno ale ledwo sobie klapnęłam na kanape. Nałaziłam się dzisiaj po pracy za kurtką i mi dosłownei nogi z d... wyłażą.

Ja czekam na @ którą myślałam że będę miała dzisiaj. Brzuch przestał boleć, no ale jutro to juz chyba przed nią nie ucieknę.

kasoku - trzymam kciuki bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Ja dziewczyny czasem sie zastanawiam.... mam 20 lat... intynkt maciezynski rozwinietey tak ze ho ho.... sytuacje finansowa i domowa stabilna... wyszalalam sie co moje... stujuje na 2 roku z 3.... i tak sie zastanawiam czy ja dam rade? czy bede potrafila pokochac dziecko? i poradzic sobie z nim? czy bede dobra mama ? Widze tyle mlodych wspanialych mam... a mam watpliwosci... z drugiej strony potrafie sie opiekowac maluszkami zawsze opiekowalam sie moim bratem az do teraz.... moj facet chce dziecka i tez sie nie moze doczekac jak to mowi- jego malych wielkich oczu-... boje sie tez ze po tych moich przebojach nie zajde tak latwo... tyle sie teraz widzi tych problemow....
no coz... bedziemy sie starac i mam nadzieje ze sie uda ;-)

Kochana nie martw sie .. Ja psychicznie dojrzalam orzedwczesnie... Mam 23 lata I chce 3 haha
A zaszlam z pierwszym jak mialam 18

ja dziewczyn wpadam się przywitać, późno bo późno ale ledwo sobie klapnęłam na kanape. Nałaziłam się dzisiaj po pracy za kurtką i mi dosłownei nogi z d... wyłażą.

Ja czekam na @ którą myślałam że będę miała dzisiaj. Brzuch przestał boleć, no ale jutro to juz chyba przed nią nie ucieknę.

kasoku - trzymam kciuki bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Moze @ nie przyjdzie??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry