reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
No ja kiedys szlam koncowka maja my na krotki rekawek no akurat cieplo bylo a patrze Idzie matka w zimowdj kurtce I dziecko tez w czapce z wyprzedazy z h&m bo byly tylko na ten rok hahaha

No te iich syopy wygiete do srodka I rozowo sine nogi...
Albo te babki takie ze aie wszedzie wylewa I mini ze dupe sidac...
Ja gruba jestem mowie otwarcie ale ja sie tevo wsydze tzn. Nie ubiore sie tak zeby mi sie wszystko wylewalo z kazdej stronu bleh....

pamietam jak mi tata kiedys opowiadal widzal taka "laseczke" 150kg zywej wagi w mini... akurat sie pochylila zeby cos podniesc... nawet majtek nie miala miala stringi ktore wiecej odkrywaly niz zaslanialy (jak to strinki) i podobno takiego bobra ze dziwota ze jej nie sytwawal spod spudniczki tkroa notaben odkrywala jej troche posladki... bardziej jak pasek od spodni byla niz spodniczka... ojciec mial koszamry przez dwa dni :-D

Miciurka ia czekam na moje disability juz 5 miesiecy i jeszcze poczekam... ja z wiazku ze zlamaniem nogi nie moge pracowac nigdzie gdzie musialabym stac dluzej niz 10 minut lub chodzic dluzej niz 20 minut bez przerwy.... ja sie ledwo po uczelni tocze... mam nadzieje ze dostane.... jak to u ciebie wygladalo bo ty tez z irlandii

kasoku- trzymam!!!

akuku- dzięki za radę!!!w takim razie też coś wrzucę:-)
AT_0106_m.jpgP1050114.jpgPIC02612.jpg

Pam- problem jest tylko taki ze juz pol roku mnie nie ma w pracy :p upss... i moga mnie w koncu przez to zwolnic.. a potem bedzie tak ze im proces wytocze za niesprawiedliwe zwolnienie hahaha :D - tak to moja 1 ciaza - 1 dziecko - 1 zaplodnienie ever! boze jak sie cieszeee!

Akuku- ja musialam aplikowac o disability przez to ze na chorobowym.. zwolnienie na plecy

Ja mialam 7operacjo na obia biodra... Jak dluzej pochodze ok dwoch godzin po plaskim to pozniej bolo masakrycznie... Jak bylam 3 godziny to lezala dwa dni pozniej ... Ja powinnam za kazdhm razem jak boli jechac do lekarza... Ale po co jak ona mi nic nie pomoze

reklama
dzięki dziewczyny:-D Wy to potraficie humor poprawić:-D

smerfik- nie robiłam, zrobię dopiero jeśli będzie problem ze znalezieniem zarodka... Ja mam termin najpóźniej z Was 21.08:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry