reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Pandorka sliczna rodzinka,Antos do schrupania ;-) a gdzie bylo robione trzecie zdjecie ? piekne widoki :tak:

Akuku no moje dzieciaki akurat chodza w czapkach ,ale piszac o czapkach to byla przenosnia...mi chodzilo o to ze w zime dzieci powinny byc odpowiednio ubrane,ciepla kurtka,buty a nie trampki...oni wyziebiaja a nie hartuja :tak:

Moje dziecko jeszcze nie spi,hasa sobie po lozku ,chyba czeka na tatusia :-p

Miciurka kolejny test ma ciemniejsza kreseczke ...:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Smerfik- nie daj się zwariować, jest wszystko dobrze! Wcześniej już pisałam, że przyrost bety to indywidualna sprawa więc się nie martw. Z Twojego wyniku bety to jest jakiś 4 tydzień:-)
Miciurka- to ile tych testów masz? Ja pewnie też bym sikała codziennie.
Padnorka- rodzinka udana aż się patrzeć chce:-)
Pam- jak żeberka?

Proszę Was myślcie optymistycznie!!!!!

Ahh, no właśnie nie wiem jak ja z tego wybrnę, jakoś nie wyobrażam sobie siebie udającej cały dzień kalekę :-D

Kasoku - trzymam kciuki za wyniki męża! A tekst Matyldy o trzepaniu gruchy genialny :-D Ale znam to, też muszę uważać co mówię przy dziecku :-p

Karotka - to i ja trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła już do Ciebie :tak:

Smerfik - nie robiłam bety, w pierwszej ciąży też nie robiłam. I nie martw się na zapas, wszystko będzie dobrze!

Pam - ja jak zaszłam w pierwszą ciążę miałam 21 lat, więc niewiele więcej od Ciebie. I mimo, że nie było to w 100% zaplanowane to wiedziałam, że sobie poradzę, nie przewidywałam innej opcji :-) Wszystko się zmienia jak w życiu pojawia się dziecko, ale mi nawet przez moment nie brakowało wcześniejszego życia.

Pandora - piękne zdjęcia :-)

Piszecie, że za granicą ludzie ubierają dzieci zimą w krótkie rękawki, a ile razy ja widziałam u nas w Polsce dzieciaki w kombinezonach jak było +20, a rodzice w krótkim rękawku - przesada w drugą stronę :-D

I nie wiem czy coś jeszcze miałam komuś odpisać...nie nadążam :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry