Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mnie interesuje miejsce zagnieżdżenia a na serduszko poczekam do tego 6-7 tyg
uciekam spać, Antek jeszcze wojuje więc trza się z nim położyć Dobranoc kochane
domi masz racje... jednak ja sie boje po przedniej ciąży ten strach jest okropny... czasem mi sie wydaje ze nie powinnam o tym myslec tylko sie czyms zajać dzisiaj pol dnia jakies stroiki swiateczne robilam i nie mialam czasu rozmyslac i było ok a teraz wieczorem znowu mi czarne mysli przyszly... ale juz je odrzucilam ... i sie usmiecham do laptopa
Domi ja nawet mam,taka znajoma polke... Urodzilysmy w lipcu nasze pierwsze dzieci. I spotkalam ja na spacerze.
Moj Alex w samycb nodach bo byly 28 stopni. A ta mala body rajstopki spoiszko czapeczka kombinezon I koc a na wozku pokrowiec...a pozniej mowi dobda ja ide bo mala placze nie wiem czemu... I ze ma jakies krosty... Tak potowki ahhh
Pandorka trzeba myslec pozytywnie i dziekuje wam dziewczyny ze mnie wspieracie bo pewnie gdyby nie wy to by zwariowala...bardzo wam kochane dziekuje .....
DZIEKUJE
Smerfik - Ja rozumiem, że się martwisz po takich przejściach i mam nadzieję, że wizyta u lekarza Cię ostatecznie uspokoi A ja i chyba wszystkie dziewczyny tu na forum trzymamy kciuki żeby było u Ciebie wszystko dobrze więc nie ma innej opcji :-)
Akuku - ja widzę właśnie całą masę ludzi, którzy tak ubierają dzieci. Z resztą daleko nie muszę patrzeć - bo pracuję w przedszkolu
To i ja się z Wami żegnam, bo już ledwo patrzę na oczy, a jutro czeka mnie mega ciężki dzień w pracy, a potem podróż przez całe miasto do mojego gina
Pam ja jak zaszlam w ciaze mialam ..x..lat bylam mlodsza od Ciebie a i tak wiedzialam ze dam sobie rade ,moja sytuacja nie byla tak stabilna jak teraz jest Twoja...takze glowa do gory ;-)