reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
domi masz racje... jednak ja sie boje po przedniej ciąży ten strach jest okropny... czasem mi sie wydaje ze nie powinnam o tym myslec tylko sie czyms zajać dzisiaj pol dnia jakies stroiki swiateczne robilam i nie mialam czasu rozmyslac i było ok a teraz wieczorem znowu mi czarne mysli przyszly... ale juz je odrzucilam ... i sie usmiecham do laptopa :)

Domi ja nawet mam,taka znajoma polke... Urodzilysmy w lipcu nasze pierwsze dzieci. I spotkalam ja na spacerze.
Moj Alex w samycb nodach bo byly 28 stopni. A ta mala body rajstopki spoiszko czapeczka kombinezon I koc a na wozku pokrowiec...a pozniej mowi dobda ja ide bo mala placze nie wiem czemu... I ze ma jakies krosty... Tak potowki ahhh

Smerfik - Ja rozumiem, że się martwisz po takich przejściach i mam nadzieję, że wizyta u lekarza Cię ostatecznie uspokoi :) A ja i chyba wszystkie dziewczyny tu na forum trzymamy kciuki żeby było u Ciebie wszystko dobrze więc nie ma innej opcji :-)

Akuku - ja widzę właśnie całą masę ludzi, którzy tak ubierają dzieci. Z resztą daleko nie muszę patrzeć - bo pracuję w przedszkolu :-D

To i ja się z Wami żegnam, bo już ledwo patrzę na oczy, a jutro czeka mnie mega ciężki dzień w pracy, a potem podróż przez całe miasto do mojego gina

Ostatnia edycja:
Smerfik wszystko bedzie ok.

Kasoku masz wyniki??

Macie pozdrowionka od tiluchny ale nie ma sily juz dzis pisac... Mowi ze postara sie jutro nadrobic.

No nie wiem czy da rade hehe tyle postow.

Pandorka dobranoc i wypoczywaj ;-)

Pam ja jak zaszlam w ciaze mialam ..x..lat bylam mlodsza od Ciebie a i tak wiedzialam ze dam sobie rade ,moja sytuacja nie byla tak stabilna jak teraz jest Twoja...takze glowa do gory ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry