reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Miciurka ja aplikowala dzien po operacji... lekarz mi napisal 3-6 miesiecy a juz 6 miesiecym minelo a ja dalej na kulach czasem chodze, dostalam nowy list i doslalam jak ostatnio dzwonilam to mam czekac jeszcze 8 tygodni... a ogolnie powinno byc od 13 do 15 tygodni... w jajca sobie leca no... Jesli dobrze kojaze to w pracy jest Ilness Benefit a nie Disability Allowance... ale moge sie mylic ... ja pewnie tez bede skakac i sie stresowac w ciazy.

Akuku no to kiepsko masz z biodrami...a jak to sie odnosi do ciaz?

Domi ty chyba pisalas ze masz stoly nosic... owin sobie reke bandazem i powiedz ze zwichnelas po sie poslizgnelac na sniegu.... ja pamietam jak w ciazy (wtedy jeszcze nie wiedzialam chyba 10 tydzien byl) nosilam gruz z tata... caly dzien w lato gruz wynosilismy z ogrodka i jakis wielki piecyk grzewczyn tez... i nawet mnie nic nie bolalo... ale ja nieswiadomo stanu bylam wtedy moze dlatego

reklama
Pandorka super fotki widze wujek google zawsze pomoze :-)

Pam ciaze 1 pracowalam do 7 miesiaca a w drugiej prawie wcale ale to ze wzgledu na mdlosci...
Mam prace siedzaco w razie czego.

U mnie jest teraz mama wiec przy dzidciach mi pomoze. Teraz I tak jestem w leprzesj sytuacji bo Alex ma prawie 5 lat I jest samodzielny a Victor ma prawie 3 lata... Od luteho idzie do przedszkola a ja mam prawko.
A w pierwszej I drugiej ciazh mamy nie mialam... Byl maly alex wyjacy victor a ja bez auta I sama cale dnie. Wiec teraz spoko

smerfik- robiłam w poprzedniej ciąży, ale to był już 8 tc. Pewnie że będzie, czym Ty się martwisz?? ja czuję się dobrze, dziś już dużo mniejsze mdłości:-D teraz czekam tylko na usg w środę-i już się nie mogę doczekać:-D

akuku- pewnie że pomoże, i nawet w miarę podobne do siebie osoby znalazłam:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry