• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
karotka- siiisiiiii sikaj! pomagam ci ;) !!! hah

tulichna- tak - musialam juz wybrac szpital bo wizyty beda w szpitalu ;),

smerfik - irlandzka wizyta gdzies kolo 2-3 tygodnia w styczniu a w polsce 27.12 mam u swojego gina, a ty kiedy masz? pytalam juz o to ;)?? a o brzuchu to pytam czy cie boli bo mnie wlasnie jakby jajniki bolaly albo cos... nie umiem okreslic... boli mnie raz po prawej raz po lewej stronie (czytalam i niby to normalne)a ty jestes na tym samym etapie wiec zastanawialam sie czy tez to masz

no nie gadaj domi :szok:

tylko u mnie w poprzednim cyklu Gin stwierdził, że natworzyło się 12 pęcherzyków ale nic nie pęknie bo otoczka jest za gruba... czyli owu nie ma... a jak nie ma owu to nie ma szans na fasolkę.... :baffled:

idę sobie siknąć na test owu, wczoraj nie robiłam bo nie miałam siły... a może najpierw na ciążowy siknąć????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry